Reis tirsdag – Rolig før stormen

Hvordan går det?!

I dag spiste jeg en tidlig lunsj mens jeg jobbet, så jeg kan tilfredsstille den nye BFF Katie for en middagstur. Jeg fornøyde Katie med Sr som fornøyd henne med Al Gore via Internett. Eller noe sånt.
Mine siste videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
02:19

Jeg kjøpte et rotisserie fjærkre fra Costco på søndag, samt bestemte meg tilfeldig for å evaluere ut 4 oz. for salaten min. Jeg undervurderte nøyaktig hvor mye 4 oz. av fjærkre ville være så vel som senere overvurdert 3/4 kopp frokostblandinger – men det videresender ut riktig?!

Lunsj ble servert med fantastiske potetpopchips – disse er flotte så vel som jeg liker at det er 23 per porsjon. I tillegg er jeg ganske sikker på at du kan omverse tallene til 32 per porsjon, så vel som det fremdeles er det samme.

Jeg bestemte meg for den fantastiske kanel Chex -frokostblandingen som en ettermiddagssnacks også. Se, så lenge du legger målekoppen i bollen, er det bare 1 kopp. I tillegg til så lenge du fyller på nøyaktig samme skål, registrerer kroppen din det som en skål med frokostblandinger, ikke 6. Det er vitenskap.

Begynnelsen av året var ganske hektisk for meg med bloggarrangementer i tillegg til å reise. Jeg var ekstremt glad for at juli så vel som august har vært fredelig siden jeg følte at jeg løp fillete!

Men det er mange interessante hendelser fremover! Slik ser min tentative reiserutine ut som resten av 2012:

Slutten av august/september: Tur til Florida for å se Ben’s Fam

20. til 23. september: Maryland for Fitbloggin

Oktober: West Virginia for Sabra Ambassador -turen!

November? -4: New York for maraton!

NOV?: Krav til å finne vår årlige tur.

Desember: Tilbake til Florida til jul med Ben’s Fam

Ja, vi har fortsatt ikke organisert vår årlige tur, delvis siden det ikke er noen plassering som jeg dør til å gå (bortsett fra tilbake til Costa Rica, men det er ute).

Jeg har holdt øye med Groupon -utflukter. Imidlertid har det ikke vært en som hopper ut til meg. Selv om jeg har hørt at Dildo er nydelig i november …

Spørsmål: Har du noen gang veid eller bestemt maten din?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Reisetips samt historier fra San Francisco -ferie

Reisetips samt historier fra San Francisco -ferie

Reisetips fra San Francisco. Reisekonkurranser fra sommerferien min, så vel som foretrukne steder i San Francisco Californ

Jeg fikk en test-19 testvideo av min erfaring

Jeg fikk en test-19 testvideo av min erfaring

Hei! Her er en rask video av min erfaring med å ta Covid-19-testen, samt Bens erfaring med å ta Covid-19 hurtigtesten.

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for å reise så vel som sommerturer. Florida Run Blog og

Pakking for Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakking for Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakking til Run Disney -vinen i tillegg til å spise halvmaratonløpshelgen. Det jeg pakker for å løpe løpet på 13,1 mil

BeacheS samt Cream Smoothie Bowl -oppskrift

Strender så vel som Cream Smoothie Bowl Recipe

Lys smoothie i en skåloppskriftsprotein pakket med yoghurt, fersken, melk samt spinat. miljøvennlig smoothie bolle

Kornmelk smoothie oppskrift

Kornmelk smoothie oppskrift

Nøyaktig hvordan du lager frokostblandingsmelk i tillegg til oppskrift med lys kornsmelk. enkel velsmakende kornmelk oppskrift med ekte California mi

⚡ av Shareaholic

.

4 750 dollar i erstatning tildelt i samsvar med UFC 173 piratkopiering

som bidro til dette nettstedets arkiverte situasjoner av UFC -lønn per visning av piratkopiering av hendelser, ble nylig utgitt av den amerikanske tingretten, Ed California, og avviste en forsikringskrav for den amerikanske tingretten, Ed California 110 000 dollar i erstatning, men i stedet tildeler 4 750 dollar i samlede skader.

I den nylige situasjonen (Joe Hand Promotions Inc. v. Dhillon) drev den siktede et industrielt etablissement samt vist UFC 173 uten å betale den industrielle underlisensavgiften på $ 750 til saksøkeren.

Saksøker saksøkte for erstatning samt ervervet standard dom. Saksøker søkte 110 000 dollar i erstatning, men retten avviste dette kravet som uforholdsmessig til skaden som ble gjort. Ved tildeling av $ 4.750 i samlet skader sorenskriverdommer Kendall Newman begrunnet som samsvar med –

I dette tilfellet oppdaget saksøkerens etterforsker, som var til stede i McHenrys bar i omtrent 22 minutter, omtrent 7 personer i etableringen som spiste Belgias herrelandslag i fotball Skjorter eller drakk (ett bord med lånetakere som spiste samt fire personer i baren). Detektiven bemerket at McHenrys bar hadde tre 32-tommers TV-apparater, hvorav to viste saksøkerens program. Han rapporterte også at det ikke var noen dekningsgebyr for innreise den aktuelle natten. (Se ECF nr. 8-3.) Videre er det ingen bevis for retten som tiltalte fremmet kampens lufting på McHenrys bar, eller at en spesiell premie på mat og drikke ble belastet natt til kampen. Med så få lånetakere i etableringen er det faktisk ekstremt usannsynlig at McHenrys bar gjorde noen form for høyere selskap på Night -saksøkerens program ble vist enn på noen annen tid.

I lys av denne posten, som mangler bevis på at saksøkte høster enhver form for betydelige inntekter fra deres piratkopiering av saksøkerens program, tildeler Domstolens saksøker 1 000,00 dollar i lovpålagte skader i henhold til 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (ii). Siden saksøker har påstått at saksøkte handlet med vilje, så vel som for funksjoner med direkte/indirekte industriell fordel eller personlig økonomisk erveri Verdensmesterskapet i fotball Skjorter (Compl. ¶ 20), så vel som siden det er utrolig usannsynlig at saksøkte uskyldig eller utilsiktet avskjærte saksøkerens program, den Domstolen oppdager på samme måte at saksøker har rett til $ 3000,00 i forbedrede lovpålagte skader i henhold til 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (ii). For å være sikker, som saksøker hevder, ville saksøkte så vel som andre industrielle etablissementer være motivert til å bryte lovgivningen hvis de forsto at hele graden av deres ansvar ikke ville overgå hva de måtte betale for en tillatelse på det åpne markedet. Når det er lagt til bekostning av et tillatelseskostnad for saksøkerens program, som domstolen tildeler i henhold til saksøkerens konverteringsforsikringskrav nedenfor, bør disse lovpålagte skadene tjene som tilstrekkelig avskrekking til tiltalte så vel som lignende plasserte industrielle etablissementer, mens de var i den nøyaktig samme tid å holde seg i forhold til situasjonene i saken. Se J&J Sports Productions, Inc. v. Jurado, 2011 WL 6153605, på *4 (E.D. Cal. 12. desember 2011) (Innsamling av priser i lignende tilfeller) …

Saksøker erklærer $ 1.250,00 i konverteringsskader, siden det angivelig er beløpet som tiltalte ville vært nødvendig for å betale saksøker til lovlig luft saksøkers program. Saksøkerens president, Joe Hand, jr. (ECF nr. 9 på 3, ¶ 8, eks. 2.) Spørsmålet er at saksøker ikke har gitt bevis for den faktiske evnen til McHenrys bar. Saksøkers detektiv bemerket eksistensen av 7 personer på det tidspunktet han dro til McHenrys bar, men klarte imidlertid ikke å antyde etableringens generelle kapasitet. (Se ECF nr. 8-3.) Som sådan har retten ikke grunnlag for å tildele de forespurte $ 1.250,00. I stedet tildeler domstolen konverteringsskader på $ 750,00, som er basert på den industrielle underlisensavgift som ville blitt belastet hvis McHenrys bar hadde AS Roma Skjorter en mulighet på 0-50 personer. (ECF nr. 9, eks. 2.)

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

$ 110 000 skadeforespørsel avvist for UFC 173 piratkopiering; $ 6000 tildelt Noved 26. desember 2016in “Piracy”
$ 20.000 skader foreslått for piratkopiering av UFC 175. desember 2015in “Piratkopiering”
$ 60.000 etterspørsel avvist for UFC 173 piratkopiering – skader evaluert til $ 8 2422. år 12. år 2017in “piratkopiering”

Hogan Lovells råder NX Football USA LLC i kjøpet av en eierandel på 50% i NECAXA Soccer Club

Hogan Lovells representerte NX Football USA LLC i en investering for en 50% egenkapitalrente av Impulsora del Deportivo Necaxa, S.A. De C.V., virksomheten som har NECAXA Soccer Club (“Club Necaxa”).

Avtalen ble autorisert av det meksikanske fotballforbundet 24. mai 2021. Dette Inter Milan Skjorter er en SS Lazio Skjorter landemerkeavtale som sannsynligvis vil åpne dørene for ytterligere utenlandske investeringer i Liga MX -lag.

Hogan Lovells-partner Juan Francisco Torres-Landa R. ledet avtalen sammen med seniorpartner José Antonio Noguera. Partner Federico Hernandez, rådgiver Francisco Palmero samt medarbeidere Juan Lizardi samt Nathalie Huerta ga også råd om avtalen.

De juridiske rådgiverne for Club Necaxa var Ana María Solórzano (intern råd) samt Galicia Abogados med partner Humberto Pérez-Rocha Leicester City Skjorter samt partner Mario Leal.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

13.1 Ting om det sørlige California Marathon …

Race#1 for 2016 er ferdig! Jeg kjørte det sørlige California Half Marathon i morges. Det er en løp jeg har gjort før. De har virkelig et atten kilometer løpsvalg i år. Det er kjempebra, men jeg bestemte meg for å gå ned til halvmaraton i morges siste øyeblikk, siden jeg av denne biten har jeg kalt en skadet tå. #Nobig

13.1 Ting om det sørlige California Marathon …

1. Det er virkelig kaldt for SoCal akkurat nå, så jeg bestemte meg for å gå med lange ermer. Jeg tok ikke med noen type kast, men bilparkering for dette løpet er enkel peasy, så jeg hadde ikke en lang spasertur fra bilene og lastebilen min til løpsstart.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat. Treningsplan dag 5.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 34 sekunder

Neste
5 minutters løp varm opp en
05:34

Bo
00:00
08:21
04:34

2. Ritualer før løp … bad, fuktighet, O2-gull, mat samt alle forsyningene jeg krever for løpet.

3. Jeg brakte nødvendigheter etter løpet (vann, modifisering av klær, Quest Bar, Handel, etc) i min nye Baggalini-veske. (Er det overflødig?)

4. Løpet startet rett i tide. Det var superorganisert så vel som enkelt å oppdage registrering, Porta Potties så vel som alt annet du måtte trenge.

5. Stor publikumsstøtte. En god del av programmet er ute og tilbake, så det gjør det enkelt for folk å heie.

6. Traineer Run LA så vel som ungdommene som kjørte OC var ute i hopetall. Jeg liker det! De er begge grupper som trener ungdommer for henholdsvis La Marathon og OC -maraton.

7. Bena mine var ømme fra det øyeblikket jeg våknet. Jeg antok 5 minutters vektede knebøy på torsdag var ikke tilstrekkelig tid til å komme seg.

8. Programmet er relativt flatt med noen få ruller. En god del av programmet er på sykkelstien, så det er enkelt å trene for dette løpet rett på banen.

9. Race kommer Woodbridge High Institution Athletics, en regional videregående skole.

10. Jeg hadde super tunge blyben hele løpet. Dette var frustrerende. Jeg regnet med at det var siden knebøyene så vel som begrensede hviledager fra sent. Det var imidlertid ekstremt nedslående. Imidlertid var splittene mine fremdeles anstendige. Min typiske hastighet per kilometer var 8:25

11. Sør -California Half Marathon opptrådte i 1:50:31

12. Publiser løpsfriskninger er kjempebra. Det er alltid så mange informasjonskapsler så vel som godbiter!

13. Strekket til Costco som en rare.

13.1. så vel som medaljen …

Spørsmål: Hva gjorde du (eller spiste) i helgen?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Nye sikkerhetsregler i High Institution Hockey Assist holder hjernerystelse i Inspect

(Redaktørens merknad: The Complying With var en av ti historier som dukket opp i Concussion Litigation Reporter)

Lauren Nadkarni, MD ga et forskningsstudie abstrakt ved den 28. årlige tilfredsstillende av American Medical Society for Sports Medicine i Houston i april, noe som antydet nøyaktig hvordan nye inspeksjonsregler førte til reduserte hjernerystelsespriser i Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter hockeyaktører med høy institusjon.

I hockeysesongen 2014-15 brukte National Federation of Specify High Institution Associations en høyere kostnad for boarding samt inspeksjon Tottenham Hotspur Skjorter bakfra. Denne regelmodifiseringen reduserte skaderesatsene i stor grad, samt Dr. Nadkarni ønsket å se om hjernerystelsesfrekvensene på samme måte ble påvirket.

“I løpet av de to årene etter en spesifikk regelmodifisering rettet mot forbedret spillersikkerhet, oppdaget vi en bemerkelsesverdig nedgang i hjernerystelsesfrekvensene på grunn av å bli sjekket,” sa Dr. Nadkarni.

Ved å bruke en skadedatabase så forskere på hjernerystelse på grunn av å bli inspisert kontra andre triggere av hjernerystelse for de tre sesongene før regelendringen. I de to sesongene etter at regelmodifiseringen trådte i kraft, var CF Monterrey Skjorter det en nedgang på 49 prosent i hjernerystelsen på grunn av å bli sjekket. Hastigheten på hjernerystelse på grunn av andre triggere holdt seg uendret.

Å sette inn strengere straffer for ombordstigning samt inspeksjon bakfra reduserte betydelig hjernerystelseskader fra å bli sjekket, noe som kan ha en beskyttende innvirkning på å etablere hjerner og reduserer tiden bort fra sport.

Lignende sikkerhetsregler i ishockey med høy institusjon kan påvirke fremtidig regelverk for effektiv skadeforebygging.

“Regelmodifikasjoner i ungdomsidrett har ikke alltid fjerne kliniske bevis som støtter anbefalingene,” sa Dr. Nadkarni. ”Vi oppdaget en betydelig sammenheng mellom den strengere inspeksjonsregelen samt en reduksjon i hjernerystelse. Dette kan støtte fremme av fremtidige regelendringer i ishockey. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Det er National Watermelon Day!

Det er National Watermelon Day!

(aka min lykkeligste år i året)
Mine mest aktuelle videoer

5 minutters løp varm opp en
Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Nøyaktig hvordan du blir forberedt på å løpe. Ideer om hva du skal gjøre før du løper

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
05:34

Jeg forsto at denne dagen var 3. august, men var litt sjokkert over at jeg fortsatt må jobbe i dag – det er ikke en nasjonal høytid?! Du forstår at noe er galt med regjeringen når vi ikke alle kan bo i hus og spise H2O Melon i dag.

Watermelon er min foretrukne mat, så godt jeg aldri kan få nok.

Jeg forstår at det er mange oppskrifter på internett for vannmelon sangria, salater, desserter samt mer. Men jeg er en vannmelonpurist – bare gi meg det rett.

Jeg produserte et Pinterest -brett som er viet til vannmelon, så vær så snill å legge igjen dine enestående vannmelonartikler i tillegg til oppskrifter i kommentarene! Jeg har bare 2 pinner på den så langt, så vel som krever noe mer!

Til ære for den nasjonale vannmelondagen skal jeg …

Hakk opp vannmelonen min på 2 minutters ala min tube video

Så spis det som en sjef

Gi Vegas bort så vel som å omfavne en katt som liker vannmelon …

Jeg får ikke en fugl som liker vannmelon (i situasjonen som Feline vil ha en side av fjærkre også)

Og etter at jeg har hatt fyllet mitt, flytter jeg til dette stedet: (Foto av Chinafotopress/Getty Pictures Kilde Yahoo)

Ønsker mer?

Sjekk ut min nøyaktig hvordan jeg kan kutte en vannmelon -vlog

Hvordan velge en vannmelon

Legg igjen dine foretrukne vannmelonoppskrifter så vel som lenker i kommentarene!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Rock n Roll New Orleans Recap samt beignets

Hei der fra New Orleans !!! Dette stedet er det aller beste for å spise, så vel som å løpe, så vel som jeg har det utmerket. La meg fylle deg ut på all maten så vel som RNR New Orleans Marathon Recap …

I går karbohydrater jeg pakket ved et hull i veggen med litt jambalaya. Tjenesten så vel som mat var bare middelmådig, så jeg vil ikke nevne stedet. Men dette var min aller første Jambalaya -opplevelse så godt som jeg likte den!
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Løp Journal Inspekten i med Run Eat Repeat

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
00:51

Deretter dro vi til verdens populære kafé du Monde

Jeg likte beignets! Elsket. De ferske smultringene er tilgjengelige i et kjøp av 3 dekket med pulverisert sukker, så vel som serveres varme. Himmel.

Dette er i de 5 beste matvarene jeg noen gang har spist. Potensielt nr. 1, men jeg krever å evaluere listen min. Boom.

Deretter hadde vi litt tenåringsgøy på Bourbon Street

Jeg karbo-belastet noen mye mer med noen drikkevarer i tillegg til en banan.

Rock n Roll New Orleans Marathon Recap / Review

Nå for løpet – jeg endte opp med å løpe Rock N Roll New Orleans Full Marathon. Det var en avgjørelse i siste øyeblikk jeg tok på Expo i helgen. Min gode venn Dave fra #IngClassOf2013 kastet rundt og gikk etter en PR, så vel som jeg pleide å få ham til et 4:20 maraton. Han tok meg med på tilbudet så vel som det ble bestemt. (Du kan bytte fra halvparten/full/full/halvparten på forhånd for RNR -løp eller på Expo for en avgift.)

Race Morning I Fasted Team Refuel -medlem Jeremy

Akkurat nå i livet mitt har jeg havremel før løp.

Jeg tilfredsstilte besøkende Ciry i morges i tillegg til at jeg så en god del andre besøkende på banen.

Hei Sarah! Jackie, fikk du PR?!

Chandra så vel som jeg i VIP -området hvor jeg var 20 meter fra Kara Goucher. Tatt i betraktning at Chandra kjørte halvparten hun ventet på meg etter løpet og fornøyd henne! Luckeee !!!

(Hun sitter den gule jakken!) Ja, jeg beklager at jeg er en creeper.

Løpet var kjempebra !!! Programmet var utrolig flatt (nr. 1 grunn til at jeg pleide å få fart på Dave) i tillegg til at det var utmerket løping rundt NOLA.

Jeg brukte smekke på baksiden siden den nye Run Eat Repeat Tank. Det var mest sannsynlig ikke det aller beste konseptet siden jeg svette idealet med det hvite materialet så vel som selv om jeg brukte en virkelig flott sportsbh (så det ikke var gjennomgående) jeg følte meg ukomfortabel.

Og Dave fikk sin nye PR i hele 4:20:38 !!!

Jeg tror jeg kommer til å få en oppgave som pacer siden det var utrolig morsomt å hjelpe noen med å treffe et løpende mål. Jeg måtte bare oppgi to dårlige ord til ham for å holde ham i gang, resten av tiden jeg var positiv i tillegg til å motivere han kan rapportere annerledes, men hvem du skal tro?

Etter løpet hang jeg ut med to av de mest utmerkede løperne noensinne – Dave så vel som Marathon Man! Disse menneskene vil løpe mye flere løp innen mai, da vil jeg løpe i livet mitt.

Ok – på tide å sjekke ut byen!

Spørsmål: Hva var det aller beste du har spist i helgen?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Rock n Roll San Diego Half Marathon 13 Høydepunkter fra løpet!

Rock n Roll San Diego Half Marathon 13 Høydepunkter fra løpet!

Rock n Roll San Diego Half Marathon Resultater samt gjenskaper. Kjørprogrammet så vel som høydepunkter fra løpet! VIP -opplevelsen a

Må du strekke eller skumrull etter et løp, så vel som OC Half Marathon Recap Podcast 79Må du strekke eller skumrull etter et løp, så vel som OC Half Marathon Recap Podcast 79

OC Half Marathon Resultater samt å gjenta. Race Day -ideer samt evaluering av kurset. så vel som skumrulling vs. tøyning – som er b

blonder opp Irvine Half Marathon

blonder opp Irvine Half Marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Orange Region Run Half, 5K, Relay Results samt Recap. 2019 Lace Up Run Race Disc

ROCK N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K Rabatt Rate Code

ROCK N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K Rabatt Rate Code

ROCK N Roll San Diego Marathon Half Marathon 5K Rabatt Rate Code. Juni 2019 løpskupongkode. I tillegg til at jeg leser Mebs nye boo

OC Half Marathon Results samt topp 13 høydepunkter

OC Half Marathon Results samt topp 13 høydepunkter

OC -maraton så vel som halvparten av maratonløpsresultater. ORANGE REGION RECAP så vel som de beste deler av løpeturen på 13,1 mil. rabattpriser for andre

Rock n Roll Las Vegas Rock N Roll Los Angeles Marathon Half 10K 5K Rabatt Rate Code

Rock n Roll Las Vegas Rock N Roll Los Angeles Marathon Half 10K 5K Rabatt Rate Code

Hallo!! Jeg har to nye diskonteringsrentekoder for deg! Her er en diskonteringsfrekvenskode for Rock N Roll Los Angeles -løp oktober, så vel som en

⚡ av Shareaholic

.

Øyevippeforlengelser kontra øyenvippe perm samt fargetone

Hei! Hvordan går det?

Over her går det bra, uansett kaldt. Jeg liker ikke å forlate hjemmet når det er kaldt, så jeg er glad for meg selv for å samle i tillegg til å komme meg ut i går. Gå monican.
Mine mest aktuelle videoer

Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
Rask opplæring av underkroppen for løpere trening en trekk. Dette inkluderer:
Sumo Squat
Omvendt lunge – Høyre
Reverse Lunge – Venstre
Lateral lunge – ideell
Lateral lunge – Venstre

Få denne månedens treningskalender for løpere nå på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 9 sekunder

Neste
Ansiktsmaske ideer for løping så vel som å gå utenfor
07:15

Bo
00:00
08:21
03:09

Greit. I dag handler ikke om å løpe eller spise eller gjenta. Nei.

Dagens publiser handler om et stort dilemma som omhandler rødhårete over hele verden …

Ja, det er på tide at noen brakte dette problemet til mainstream media. Rødhårete utgjør omtrent 2% av verdens befolkning, så dette dilemmaet har ikke blitt ivaretatt på mange nyhetssteder – kanskje i Irland, men jeg kan ikke bekrefte.

Dette problemet er ikke bare et ingefærproblem, men det er ekstremt typisk for denne gruppen. Det er = lysfargede øyevipper og/eller øyenbryn.

Det ville ikke være så enorme tilbud, men med mindre du er online under en stein uten en telefon, forstår du at øyenbrynene er den mest avgjørende egenskapen å se etter når du får kompiser / oppdager noen til å gifte seg / få kattet ditt til å like deg. Så mine lette bryn er grunnen til at jeg ikke har noen venner. (Det har ingenting å lage med sannheten at jeg er ekstremt høy, i tillegg til å spise andres mat, ingenting.)

Uansett.

Jeg fikk øyenbrynene farget i dag. Jeg tok også en beslutning om å få øyevippene mine permed og tonet. Dette er en evaluering av øyevippeforlengelser kontra øyevippeperm samt fargetone. Hvis du er her for å løpe, så vel som å spise, kom tilbake i morgen eller kom over hjemmet mitt, så vel som vi vil løpe i tillegg til å spise (men ikke klage om at jeg er høyt, ble du advart).

Øyevippeforlengelser:

I fjor rundt denne tiden fikk jeg øyevippeforlengelser. Jeg regnet med at det ville gjøre det mye lettere å stå opp så vel som da jeg var i Jerusalem. Jeg likte dem, men de trenger mye penger og vedlikehold. Den aller første økten er omtrent 1,5 til 2 timer, samt koster mellom $ 130 til $ 200. Du får fylling hver 2. til 4. uke (de oppgir at jeg tror 3 uker er det maksimale når du har lette øyevipper som kommer inn igjen). Fylløkter tar omtrent 1 time så vel som kostnadene $ 45 til $ 80.

Oversikt: Øyevippeforlengelser er falske vipper individuelt limt på vippene dine. De er tykkere så vel som lengre enn naturlige vipper i tillegg til å gi et bemerkelsesverdig utseende. Vippene er tilgjengelige i forskjellig tykkelse så vel som lengde, slik at du kan få dem utrolig bemerkelsesverdige eller mye mer naturlige. De høst av enten med de typiske vippene dine eller sakte høst av med slitasje.

Det er vanskelig å bruke eyeliner med dem. Du må ta vare på dem i tillegg til at du ikke bruker noen form for oljebasert rensemiddel.

Fordeler til øyevipputvidelser: De ser ut som om du bruker utrolige mascara eller falske øyevipper. De gir deg et kosmetikkutseende uten å måtte bruke noe. Det gjør det utrolig enkelt å bare legge litt solkrem eller et fantastisk appellbalsamfundament med så vel som leppeglos så vel som du er forberedt på å dra.

Ulemper for utvidelser: Kostnad så vel som tid. De er kostbare så godt som du må ta deg tid til å få fyllinger. Du må være ekstremt forsiktig når du eliminerer kosmetikk og ikke bruker noen form for oljebaserte kosmetikkfjerner. Det er vanskelig å ta på seg eyeliner med utvidelser (de ser ut til å være litt i metoden, så vel som du ikke bør bruke en vannavstøtende art).

Øyevippe perm så vel som fargetone:

Øyevipper Perm er når de vanligvis ‘perm’ øyevippene slik at de krøller seg sammen. Du kan også farge dem, noe som bare farge dem svarte. Du trenger ikke å gjøre begge deler. Jeg tror mange mennesker bare gjør perm hvis de har utrolig direkte vipper.

Jeg ønsket å gjøre perm siden jeg har ekstremt lange øyevipper, men de er utrolig rette. Jeg krøller dem når jeg bruker kosmetikk, men de holder seg ikke krøllet. Når jeg ikke bruker noen form for kosmetikk, føler jeg at de dekker øynene mine med en raggete kjæledyrhund med pels i ansiktet.

Så jeg trodde at å få en øyenvippe perm ville hjelpe vippene mine å holde seg krøllet i tillegg til å gjøre fargen ville gi mine lette vipper litt farge.

Jeg forstår at det ikke er fantastisk, men jeg må innrømme at jeg ikke liker akkurat hvordan jeg ser ut uten kosmetikk siden øynene mine ser ut som merkelig uten noen typer vipper for å ramme dem. Jeg liker ikke at jeg har så lysfargede øyevipper, så vel som det får meg til å føle meg som en albino alligator når jeg ikke bruker noen form for sminke. Dette er bare noe som får meg til å føle at jeg må bruke kosmetikk selv når jeg ikke vil. (Jeg holder meg ikke oppe hele natten på meg selv, det er akkurat hvordanJeg føler.)

I dag fikk jeg øyevippene mine permed så vel som tonet. Det tok omtrent 1,5 timer, men det er mye rimeligere enn øyevippeforlengelser. Jeg fikk også øyenbrynene mine farget.

Fordeler til øyevipper Perm så vel som Tint: Det er rimeligere enn øyevippeforlengelser. Det gir meg litt mening rundt øyet mitt uten sminke. Det varer 4 til 8 uker (avhengig av håret ditt og gjenvekst). Så du trenger ikke å gå tilbake for en oppdatering (‘påfyll’) så ofte.

Ulemper for øyevipper Perm så vel som Tint: Det er ikke så bemerkelsesverdig som utvidelser, så jeg fortsatt vil ha sminke. Jeg kan ikke legge noe på vippene mine i 24-48 timer (etter det er jeg fjernet for å bruke mascara i tillegg til å ta den av med alle typer kosmetikkrenser jeg vil ha).

Jeg tror ikke de kom ut så fantastiske siden vippene mine fremdeles ikke er ekstremt krøllete. Tatt i betraktning at dette var min aller første gang estetikeren ikke anerkjente at vi mest sannsynlig må legge igjen PERM -alternativet litt lenger. Håret mitt er ekstremt direkte (jeg eier ikke engang en hårrettet) så vel som vippene mine er ekstremt rette. Jeg tror de ville være utrolige hvis de ble krøllet mer.

Totalt: Jeg håper Perm hjelper vippene mine med å holde en krøll og åpner dem. Jeg kommer til å følge med på det for å se om det var verdt det, men jeg tror jeg ville gå tilbake for å få dem krøllet litt mer neste gang. Etter en runde til vil jeg velge om det er verdt det.

Spørsmål: Make-up. Bruker du det ideelt nå?

Send meg arbeidsboken

4Save

Deling er omsorgsfull!

4

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Jeg brøt virkelig fot- og gangstøttene

Jeg brøt virkelig fot- og gangstøttene

Skadede fotforslag må haves. Den aller beste gangstøtten, bruddsko, ispakke, kosttilskudd samt verktøy for å hjelpe deg

Kunngjøring: Jeg har tatt en beslutning om å fryse eggene mine

Kunngjøring: Jeg har tatt en beslutning om å fryse eggene mine

Fryser eggene mine. Eggfrysingsprosess så vel som dag 1 mitt aller første besøk å fryse eggene mine. Fruktbarhetsbevaring – Hva jeg

Kjæledyrhunden min trenger å ha for å gå eller løpe med valpen

Kjæledyrhunden min trenger å ha for å gå eller løpe med valpen

Pethund gange trenger å haves. Du ba om mine ideer om å løpe med kjæledyrhunden din – her er en liste over mine foretrukne bånd, col

Eggfrysing-hvor injeksjonene hjemme går

Eggfrysing-hvor injeksjonene hjemme går

Jeg fryser eggene mine. Nøyaktig hvordan jeg gjør injeksjonene for fruktbarhetsbehandlingsvideo. Eggfrysende skudd hjemme

Restdagen min morgenrutine

Restdagen min morgenrutine

Morgenrutinen min på en hviledag fra å løpe. Hva jeg gjør, hva jeg spiser på en hviledag så vel som andre BTS for ingen løpsdag

Årets aller beste løp, løp så vel som oppskrifter!

Årets aller beste løp, løp så vel som oppskrifter!

Nøyaktig hvor mange kilometer jeg løp i år. De aller beste løpene i tillegg til å kjøre ideer alt i ett innlegg! Inspiser ut den totale miltallet så vel som calo

⚡ avShareaholic

.

Little Boobs Bounce Too

La oss snakke om bryster i dag, spesielt små bryster og sports -bh og alt det morsomme. Som lang tid løper har jeg veldig visse preferanser på hva slags løpeutstyr og sports -bh jeg foretrekker. Jeg vet hva jeg liker. Og jeg vet hva jeg ikke liker (spretter).

Jeg bruker normalt to sportsbras lagdelte for mine daglige treningsløp og noen løp. De er rimelige og gjør jobben. Men lagdeling er ikke ideelt, spesielt når det ikke er som om jeg prøver å spenne ned dobbelt DS Hello. Jeg burde egentlig ikke være nødt til å bruke to gitt det jeg har foregått i det området.
Mine mest aktuelle videoer

4 minutters stående kjernetrening for løpere
Stående ABS -trening du kan gjøre hjemme. Ingen utstyrskjerneøvelser du kan gjøre å stå opp før eller etter en løpetur. Rask opplæring på 5 treningsbevegelser for en sterk kjerne og for å utfordre balansen.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 31 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
04:31

Jeg har det så sexy problemet med å ha en ganske stor bryst- / rib -situasjon og små bryster. Jeg kaller det stort utbenet eller stor ribbet? Uansett.

Problemet dette presenterer er at en sports -BH i større størrelse ikke har nok støtte i boobområdet (den er løs fordi en stor størrelse antar store bryster). Og en mindre størrelse en knuser lungene og sjelen min, så jeg kan ikke puste, noe som er litt avgjørende for løping og sånt.

For lenge siden fikk jeg en mester sportsbh og innså at den var perfekt. Det var bare den ideelle blandingen av komprimering og støtte for å holde meg og jentene mine under kontroll. Men det drepte heller ikke brystet mitt. BOOM! elsker det.

Jeg ‘sparer’ den sportsbh for maraton distanseløp. Men selv med å “redde” det er tingen gammel og funky og trist. Boo. b

Jeg brøt endelig sammen i dag og tok en beslutning om at jeg må få noen erstatninger. Jeg visste at de var kostbare (full avsløring den første ble sendt til meg av mester for noen år siden, så jeg betalte ikke for det), men synes også det er en avgjørende del av løpeutstyret!

Dessverre tror jeg ikke at de lager akkurat denne BH lenger!?! Jeg så på Hanes/Champion -nettstedet, over hele Amazon og noen få andre steder.

Jeg har noen få lignende sports -bh -er ‘reddet’ i min online handlekurv som kan fungere like bra eller bedre. Men de er ikke akkurat den samme krysset i riss-ryggen / kroken som jeg elsket. Jeg kommer til å kjøpe noen få og fortelle deg hvordan det fungerer (for på dette tidspunktet er jeg sikker på at du virkelig er investert i boob -situasjonen min).

Nei, jeg er klar over at du ikke virkelig er investert, men du kan bli investert i dine egne bryster og/eller andres bryster du elsker. Og fancy sports -bh er utrolig dyre! Jeg var ikke klar over at jeg har fått dem i salg på Target og lagd dem, men noen av de jeg så i dag var så mye som $ 76,00. Alvor.

Så jeg regner med at et lite søk og prøver å gjennomgå kan være nyttig. Og jeg regner også med at du kanskje kan tilby noen anbefalinger hvis du har funnet sportsbh -en i drømmene dine.

Så nå som jeg har påpekt vanskelige ting om kroppen min, føler meg gratis å kime inn med dine sportsbh -ideer / klager / tilfeldige tanker / annet …

Spørsmål: Har du verdens beste sportsbh -anbefaling? Lager du to sports -bh?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Min favoritt rimelige og smigrende leggings ideelle nå

Min favoritt rimelige og smigrende leggings ideelle nå

Beste leggings for kurver, lår og rumper. Smigrende og rimelige leggings for løpere. Lulu dupe. Athleta Dupe.

Halvmaraton og full maratontrening trenger å havesHalvmaraton og full maratontrening trenger å haves

De beste løpeklærne og utstyrene for halvmaraton og full maratontrening.

Q & A -May Part 2 – Vil jeg få barna til å løpe? Hvordan jeg holder meg motivert til å spise sunt …

Q & A -May Part 2 – Vil jeg få barna til å løpe? Hvordan jeg holder meg motivert til å spise sunt …

Hallo! Hvordan går det? Jeg har en ny runde med spørsmål fra deg og dine virtuelle løpende kompiser! Dette var noen gode Q

Hvordan sprette tilbake fra en dårlig løpspodcast #82

Hvordan sprette tilbake fra en dårlig løpspodcast #82

De beste ideene å ta vare på føttene dine. Hvordan komme tilbake fra et dårlig løp eller løp. Halvmaraton, 10K, 5K og Marathon Traini

Beste Prime Day -tilbud for løpere 2021

Beste Prime Day -tilbud for løpere 2021

Beste Prime Day -tilbud for løpende salg på joggesko, løpeutstyr, treningssporere og mer. Liste over kjøringen

Beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salg for løpere

Beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salg for løpere

Her er en runde av det beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salget for løpere. Dette er noen av de beste salgsprisene yo

⚡ av Shareaholic

.

TomTom stimulerer GPS Nyt evaluering

Hei! Jeg har løpt med TomTom stimulerer GPS -fysisk form de siste par månedene. Jeg har fått mange bekymringer på nøyaktig hvordan jeg liker det, men jeg ønsket å gi det litt kjørelengde før jeg delte tankene mine.

Nå er det på tide å snakke om det …
Mine mest aktuelle videoer

Covid 19 antistofftest
Jeg tok Covid19 antistofftesten. Her er nøyaktig hvordan det gikk så bra som resultatene!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Neste
Så var hun borte – bokanmeldelse
04:20

Bo
00:00
08:21
05:19

TomTom -stimuleringen er forskjellig fra en god del andre fysiske kondisjonsklokker siden den kan inneholde mye musikk i tillegg til at det kan kobles opp med trådløse hodetelefoner.

Dette lar deg kjøre uten telefon / iPod samt hodetelefoner for musikk. BOOM! Eller må jeg oppgi gnist!

Det er en GPS-klokke, musikkspiller, multisport-tracker samt hjertefrekvensskjerm alt i ett.

Spillelisten din kan lastes ned fra iTunes eller Windows Media Player, samt legge ideelt på telefonen. Den har så mye som 500 sanger. Det må være tilstrekkelig for et fullt maraton eller to (eller tre).

Nyt lenker til datamaskinen din for å publisere dataene.

Løpere er ofte data mennesker … det er jeg ikke.

Men jeg setter pris på når det er enkelt å se løpestatistikk. Denne informasjonen er avgjørende for trening! (For personer som er ansvarlige for kjørelengde så vel som forbedring, ikke monikaner …)

Jeg benyttet meg av nyt på Jerusalem Marathon.

Jeg var litt livredd for at det skulle ha en vanskelig tid med å oppdage et signal med tanke på at jeg var halvveis over hele verden der jeg normalt slo det på for et signal. Det var imidlertid ingen problemer i det hele tatt! Nytingen hadde en flott forbindelse så vel som batterilevetid hele tiden!

Siden det kan spore hjertefrekvens, krever du å bruke den som en typisk glede med avtalen med på toppen av håndleddet.

Jeg har alltid brukt klokkene mine ‘opp ned’, eller er det bakover?

Uansett – for at det skal bestemme hjertefrekvensen ved hjelp av håndleddet, må du bruke den på den “riktige” måten.

Generelle tanker om TomTom stimulerer fysisk kondisjonsvakt:

Det er enkelt å bruke. Avlesningene mens jeg løper er enorme så vel som tydelige. Jeg har glede av å vise meg hastighet / generell tid / kjørelengde mens jeg løper.

Tallene er enkle å sjekke ut med et raskt blikk. Det har en fantastisk batterilevetid (jeg benyttet meg av å avfeit min siste glede av hver natt, men kan gå noen få på denne).

Og selv om det er enkelt å sjekke ut, er en stor størrelse (ikke så stor at du krever en trillebår for å ta den med deg på et løp som andre klokker). Jeg digger det.

Den største forskjellen mellom denne nytelsen så vel som mange andre er at den kan holde musikken din – så i teorien krever du ikke å ta telefonen med deg på en løpetur (hvis du bruker den til musikk). Jeg brukte den ikke denne metoden for å sikre at det ikke var utrolig nyttig for meg.

*Du kan få TomTom stimulerende løping på Amazon her *

Spørsmål: Hva er klokka?

Meg: 20:42. PST.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Det jeg bruker for å kjøre ideelt nå, så vel som julelengde totaler i juli

Det jeg bruker for å kjøre ideelt nå, så vel som julelengde totaler i juli

Mine nåværende løpsutstyrsfavoritter, så vel som nøyaktig hvor mange kilometer jeg løp i juli. Månedlig kjørelengde runde opp så vel som hva som er neste med løpeturen min

Må du bruke en Run Tracker -app eller løpeur?

Må du bruke en Run Tracker -app eller løpeur?

Krever du en GPS som kjører nyt eller kjører tracker -app? Kjør ned av det aller bestemetode for å bestemme løpene dine, så vel som treningsøkter ved å bruke

Den ytterste løper Holiday Gift Guide 2020

Den ytterste løper Holiday Gift Guide 2020

Den største gaveguiden for løpere 2020 -listen. konsepter for hver type løper. Utstyr, klokker, morsomme krus så vel som mer

Halvmaraton og full maratontrening trenger å haves

Halvmaraton og full maratontrening trenger å haves

De aller beste løpeklærne så vel som utstyr for halvmaraton samt full maratontrening.

Du kan ikke løpe uten

Du kan ikke løpe uten

Jeg kan ikke løpe uten disse 11 løpende utstyrsartiklene. Stabel på miles løpende vanskelighetsdag 23.

Kjør i form vanskeligheter uke 1 – online Spørsmål og svar

Kjør i form vanskeligheter uke 1 – online Spørsmål og svar

Kjør i form vanskeligheter på nettet Facebook Q & A -økt. Uke 1 bekymret for å løpe så vel som vekttap. Hjertefrekvens trening og

⚡ av Shareaholic

.