Ontario utpeker provinsiell sportsorganisasjon for amatør jiu-jitsu i provinsen

i fjor Ontario-regjeringen utøvde sine krefter i henhold til seksjon 83 i Canadas straffelov ved å ha amatørkampidrett organisert av provinsielt anerkjente sportsorganisasjoner (PSO).

På det tidspunktet regjeringen beskrev følgende liste over amatørkombrende idretter som kan være lovlig så lenge en PSO ble utpekt til Olympique Lyonnais Skjorter å regulere dem:

Boksing

GRAPPLING

Jiu Jitsu

Judo

Karate

Kickboxing

Muay Thai

pankration

Taekwondo

bryting

Wushu

Regjeringen anerkjente i utgangspunktet ikke noe PSO for å takle, pankrasjon eller Jiu Jitsu på det tidspunktet de besto ordre i rådet 1087/2017.

Det Sør-Koreas herrelandslag i fotball Skjorter har nå endret seg. I januar anerkjente provinsen Ontario Jiu Jitsu Association som PSO for Jiu-Jitsu. Det er verdt å merke seg at denne PSO ikke er anerkjent for den brasilianske Jiu Jitsu, men heller bare “Jiu Jitsu” med departementet og bemerker at alle konkurranser må finne sted ved å bruke “den internasjonale politikken levert av Ju-Jitsu International Federation (JJIF)”.

Nedenfor er en kopi av bekreftelsesbrevet:

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Ontario legaliserer amatør grappling og Villarreal CF Skjorter pankrasjonsturneringer; BJJ forblir ulovlig Novedember 29, 2017 med 2 kommentarer
Ontario satte seg for å kriminalisere amatør BJJ og kaste seg fra 1. juli 2017 juni 29, 2017 med 6 kommentarer
Ontario legaliserer Muay Thai, kickboksing og vert for amatørkamp sportsJune 15, 2017in “Athletics Commissioner of Ontario”