Den fantastiske kyllingfingerdebatten

Jeg vil ikke skylde på andre mennesker for mine dårlige livsvalg, men alt dette er helt ikke min feil. (Vel, bortsett fra den delen der jeg villig deltok i det hele.) Først har SR fantasert om å heve Cane’s Chicken Fingers siden de åpnet i Aliso Veijo (en naboby). Hun sverger at de lager de beste kyllingfingrene i verden.

Jeg nevnte dette for Ben, og han handlet om å prøve det mens han var i byen.
Mine siste videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Ansiktsmaske -tips for å løpe eller gå utenfor under coronavirus -utbruddet. Må du bruke ansiktsmaske og de beste alternativene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 6
01:19

Bo
00:00
08:21
07:15

Ingen stokk i Florida? score en annen på for California !!

Raising Cane’s er i South OC og vegg i vegg med Chick Fil A, så vi bestemte oss for å gjøre dette til en veldig vitenskapelig sammenligning og kjøpe noen Chik Fil a Nuggets slik at vi kan sammenligne. Vi er omfattende som FCK.

Greit. La oss snakke om stokk – er du kjent med dette stedet?

De er som i n av kyllingfingre. Menyen er superenkel = alt de har er kyllingfingre, pommes frites, Cole Slaw og Texas Toast. Det er ikke en grønn ting på menyen. Du kan ikke bestille ‘sunn’ eller ‘lavkalori’ her, så du må bare omfavne maten og nyte den.

Veldig vitenskapelige konklusjoner Tilfeldige tanker om kyllingfil A Versus Raising Canes kyllingtilbud …

Chick- Fil-A Nugs: Bedre krydder på bredden.

Raising C for’s Chicken Fingers: Crispy Perfect Breading. Ben følte virkelig at kyllingen var bedre kvalitet enn CFA. Han likte disse bedre enn Nugests, men jeg tror han foretrekker sandwich og kylling mer.

SR tror å heve Cane’s saus er bedre, Ben tror Chick Fil A er bedre. Jeg tror jeg har begge takk.

Da insisterte Ben på at vi skulle få dessert. Jeg var ganske full på dette tidspunktet og foreslo at vi deler, men han handlet ikke om det livet. Ben insisterte på at jeg bestilte min egen, og vi ville dele. Jeg fikk en mini snøstorm med en haug med tilfeldige fancy godbiter. Det forandret ikke livet mitt, men det var bra.

Dine ‘jente’ spørsmål til Monica …

Jeg samarbeider med et feminint produktselskap for et kommende innlegg. Jeg hadde nesten tenkt å avta fordi det er et vanskelig tema, og jeg vet at gutta også leste RER, men jeg får mange e -postspørsmål fra lesere/løpere om perioder, trening under Tom, kramper, gnager i private områder osv. Og der der er ingenting galt med noe av disse problemene eller snakker om det.

Så jeg har bestemt meg for å svare på spørsmålene dine om kvinnelige problemer i et kommende innlegg. Send meg en e -post på runeatrepeat @ gmail dot com, eller hvis du foretrekker å være anonym, kan du fylle ut dette skjemaet og stille meg et spørsmål.

[AskmeanythingPeople siste_first = ”False” Anonymous_name = ”RER Reader” Success_Text = ”Spørsmålet ditt er lagret!” test_question = ”Hva er 2+2?” test_answer = ”4 ″ no_answers_text =” ”avatar =” Mysteryman ”]

Spørsmål: Har du hørt om å heve stokkene? Er det rart for en restaurant å bare servere kyllingfingre?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Coca-Cola med kaffevurdering

Coca-Cola med kaffevurdering

Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola med kaffe mørk blanding null sukker og vanila null sukker som prøver for den første tim

Morsom Valentinsdag for løpere – Del til Instagram, Facebook eller Tiktok!

Morsom Valentinsdag for løpere – Del til Instagram, Facebook eller Tiktok!

Den beste morsomme Valentinsdagen for løpere å dele på Instagram eller Facebook. Del med degdu kjører beste venn og

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for reiser og sommerstrandturer. Florida Run Blog og

Morsomme valentine for løpere

Morsomme valentine for løpere

Morsomme Valentine for løpere. Memes og innlegg i sosiale medier for løpere. Morsom Valentinsdag for løping og

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Det er en ny Run Eat Repeat Podcast opp nå! Og den nye løpende kompisfunksjonen starter med Kaleena. Til ære for henne ‘Vic

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Det jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss notater på

⚡ av Shareaholic

.

Venner aller første

Jeg dro til Temecula for kompisen Terence’s Wedding Event i dag. Det er omtrent 70 mil innover fra der jeg bor, så det produserte en lang vindfullt kjøretur! Jeg måtte gå med noen fjell så godt som det tok lenger tid enn jeg organiserte – heldigvis dro jeg tidlig.

Men stasjonen var absolutt verdt det. Den ytre seremonien var nydelig så vel som værforholdet var perfekt!
Mine siste videoer

Ansiktsmaske -tips for løping så vel som å gå utenfor
Ansiktsmaske for å løpe så vel som å gå utenfor under coronavirus -utbruddet.
Krever du å bruke maske? Hvilken maske er den aller beste for løpere så vel som turgåere?

Sjekk ut mitt fineste valg for en maske.
Pluss CDCs forslag til når du skal bruke maske, så vel som hva slags under Covid19 -utbruddet.
Mer på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
4 minutters stående kjernetrening for løpere
04:31

Bo
00:00
08:21
07:15

Bryllupsarrangementet ble holdt på en vingård med utsikt over vinmarkene, så vel som hadde fjellene i bakgrunnen.

Kyna var en nydelig brud

Etter seremonien likte vi champagne utenfor.

Dette er ikke det aller beste konseptet før et løp, men jeg måtte.

Vi gikk inn for forretter

Jeg hadde en runde til champagne med maten min.

Siden jeg giftet meg så vel som flyttet langt borte fra kompisene mine, så jeg dem aldri, jeg har ikke vært den aller beste kompisen i det siste, så vel som det var så flott å ta igjen Lisa så vel som de andre kikkene mine.

Da var det tid for mottakelsen …

De identifiserte navnelappen min fru Monica Essenburg, men det er ikke navnet mitt! Jeg endret det ikke da vi giftet oss. Men det får meg til å smile litt

Jeg tok en seedet rull med hvitløkssmør for å starte.

Salat

Sorbet -kurs

Jeg fikk fisken.

Det lykkelige paret <3 Du forstår nøyaktig hvordan jeg løper etter skjorten? Vel, jeg går til bryllup for kaken! Jeg fikk en gulrot cupcake i tillegg til en mocha. Jeg mente å få hus tidlig, men jeg hadde ikke sett to av mine foretrukne mennesker på så lang tid at jeg ikke kunne få meg til å forlate. Det er for øyeblikket 12:52, så vel som jeg spiser en fjørfe -veggieburger i tillegg til blogging. Siden jeg måtte stå opp klokka 03:30 for å løpe halvparten Mary i morgen, har jeg bestemt meg for ikke å løpe løpet. Jeg føler meg stum for å støtte meg foran alle dere, men jeg er super utmattet (fra å våkne opp klokka 02 på fredag ​​så vel som 05:30 i dag). I tillegg ønsket jeg å gjøre løpet "for moro skyld", så vel som å våkne på 2 timer er ikke støy moro for meg akkurat nå. Jeg skulle ikke føle at jeg har noe å bevise for noen, men dette er fremdeles pinlig. Vel, jeg føler at jeg må bevise for kompisene mine - at jeg er i livet og savner dem Men jeg skal gjøre 13,1 mil på egen hånd når jeg står opp i morgen! Det er et løfte jeg vil holde for meg selv så vel som bloggvennene mine! Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: AFC Half Marathon Race Recap så vel som bilder AFC Half Marathon Race Recap så vel som bilder Amerikas fineste by (San Diego) Half Marathon Race -resultater samt oppsummering. AFC Half Marathon -bilder. Løper inn Dette er grunnen til at jeg løper Dette er grunnen til at jeg løper Hvorfor jeg løper. Alle av oss har forskjellige grunner til at vi kjører. Imidlertid er det enestående at vi kan koble oss til løping så vel som sosiale medier. Surf City Half Marathon Resultater så vel som Recap Surf City Half Marathon Resultater så vel som Recap Surf City Marathon så vel som halvmaratonresultater som vill som oppsummering. Bilder så vel som moro fra halvmaratonløpet i Huntington Beach Den ultimate listen over løpende mål for det nye året Den ultimate listen over løpende mål for det nye året Den ultimate listen over løpende mål for 2022. Nyttårs mål arbeidsbok gratis guide for å sette dine fineste løpende mål ennå! Stabel på miles som kjører vanskelighetsgrads sertifikat Stabel på miles som kjører vanskelighetsgrads sertifikat Den årlige stabelen på miles -vanskeligheten er nær overflatelinjen! Nøyaktig hvordan gjorde du det? tag @runeTePeat på Instagram med Hva som skjer når du begynner å løpe så godt Hva som skjer når du begynner å løpe så godt Det aller første maratonet jeg fullførte å føle meg sterk og rask oppstod siden jeg så en kompis da jeg passerte startlinjen. Han lever ⚡ av Shareaholic .