Den kanadiske regjeringen blokkerer Major League Baseball Games i Canada

Den ærede Marco E. L. Mendicino, P.C., M.P., innvandringsminister, flyktninger og statsborgerskap i Canada, ga følgende uttalelse i går, og som effektivt blokkerte Toronto Blue Jays fra å være vertskap for Major League Baseball Spill i Canada:

“I løpet av de siste ukene har Canadas regjering samarbeid og sikkerhet for kanadiere i hele Covid-19.

“Som en del av MLBs omstartplan, vurderte Public Health Agency of Canada opprinnelig forslaget sitt om å la Toronto Blue Jays holde opplæring i presisjonen på hjemmefeltet i Canada. Kjerneelementene i forslaget krevde at Toronto Blue Jays -personell skulle forbli isolert i Rogers Center og tilstøtende fasiliteter under trening av preseason. Det viktigste er at all Toronto Blue Jays-trening ville være på Rogers Center, og det ville ikke være noen grenseoverskridende reise for verken Blue Jays utenfor Canada eller noe motstanderteam til Canada i løpet av presisjonstreningen.

Basert på disse forholdene, og med avtalen fra provinsielle og kommunale helsemyndigheter, konkluderte PHAC River Plate Skjorter MLB og Toronto Blue Jays hadde en robust plan for å dempe risikoen for import og spredning av Covid-19 i Canada for forsesongen.

“MLB og Toronto Blue Jays ble deretter utstedt et nasjonalt rentefritak, som bare tillot spillere og ansatte å komme inn i Canada for opplæring i presisjonen.

Etter den avgjørelsen fortsatte Canada -regjeringen med MLB og Toronto Blue Jays angående den ordinære sesongen som ville få laget til å spille hjemmekamper på Rogers Center i Toronto. I motsetning til preseason-trening, ville vanlige sesongkamper imidlertid kreve gjentatte reiser over landegrensene til Blue Jays-spillere og ansatte, samt motstanderlag inn og ut av Canada. Spesielt bekymring vil Toronto Blue Jays bli pålagt å spille på steder der risikoen for virusoverføring forblir høy.

Basert på de best tilgjengelige folkehelsetjenester, har vi konkludert med at den grenseoverskridende reisen som kreves for MLB-vanlig sesongspill ikke ville beskytte kanadiernes helse og sikkerhet på en tilstrekkelig måte. Som et resultat vil Tigres UANL Skjorter Canada ikke utstede et nasjonalt rentefritak for MLBs ordinære sesong på dette tidspunktet.

”Vi har delt denne nyheten med Blue Jays -organisasjonen. Vi er fortsatt åpne for å vurdere fremtidige omstartplaner for etter sesongen dersom risikoen for at virusoverføring reduseres. Vi ønsker Blue Jays lykke til når de starter den Leicester City Skjorter ordinære sesongen.

Canada har vært i stand til å flate kurven i stor grad på grunn av ofrene kanadiere har gitt. Vi forstår at profesjonell idrett er viktige for økonomien og for kanadiere. Samtidig vil regjeringen vår fortsette å ta beslutninger ved grensen på grunnlag av råd fra helseeksperter for å beskytte helsen og sikkerheten til alle kanadiere.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Ing -klasse for Marathon Hydration

fornøyd torsdag!

I morges våknet jeg like mye som en død Garmin – død siden den er gammel, jeg siktet alt natt. Jeg forstår at det er på de siste bena, så jeg ble ikke overrasket – bare frustrert. Motoactven min ble ikke belastet, så jeg løp uten visning eller musikk. bare meg. Heldigvis blir jeg brukt til det fordi Sr aldri ønsker å løpe med meg selv om hun
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Marathon Training Journal Day 4 Inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
01:21

A.) bor nede i gaten så vel som B.) liker å løpe (eller slik jeg har hørt)

Tuller. Jeg ville ikke være i stand til å følge med henne hvis jeg kjørte sammen.

Jeg gjorde omtrent 8 mil, men vi vil aldri virkelig forstå det offisielle ordet fra Garmino. Det vil forbli et av livets utmerkede mysterier som Cleopatra.

Eller ikke sånt som det.

For noen uker tilbake lar jeg deg forstå at dette lave natriumbrødet ikke er noen bueno.

Vel, det er utmerket som fransk toast, siden det er så tørt, så vel som kan holde like mye som en dukkert i eggrøren.

REACH The Beach Relay var tiden. Gode ​​nyheter for andre stafettentusiaster – Ragnar Relay gir bort 3 Travelocity gavekort til en verdi av $ 300, $ 200 samt $ 100 på Facebook.

Gå videre til Facebook -siden vår, samt gå inn i konkurransen i dag. Du kan gå inn på hver dag (1x per 24 timer). Konkurransen er åpent til 22. august.

Og etter at du har sett på det, kan du gå over til Facebook -siden Ing Runner Nation, samt inspisere de siste videoene!

Denne uken har jeg omtalt i en maratonhydreringsvideo

Det er mange andre videoer på siden deres her

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fredag ​​morsomme – gjørme kompiser eller valp chow

Hei! hvordan går det?

Det er absolutt bra i Florida. I går ettermiddag tok jeg en tur til butikken for å lage frokostblandinger for å lage gjørmete kompiser. Det handler bare om en kilometer hver vei, men jeg håper det avbryter det faktum at jeg spiste halve batch!
Mine mest aktuelle videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
14:26

Ben’s mamma hadde alle ingrediensene bortsett fra kornblandingen, så det er alt jeg tok tak i. Jeg er ikke vant til dette søtede peanøttsmøret. Det er ganske farlig med tanke på at det går så lett, ikke at jeg har spist den rett fra krukken eller noe.

Denne godbiten kalles gjørmete kompiser eller valp chow – jeg tror jeg ganske som MB -navnet.

Det er bare 1 kopp sjokoladechips, 1/2 kopp PB, 1 ts vanilje – smeltet i mikrobølgeovn. Røre. Hell over 9 kopper Chex frokostblandinger. Blande. Kast i en gallon størrelse plastbaggie med 1 kopp pulverisert sukker. La avkjøle. Spise.

Vi spiste også en kalkunmiddag i går kveld! Igjen, det er for mye god mat her. Send hjelp.

I morges løp jeg 2 mil for å varme opp og gjorde en rask stopp på Dunkin Donuts for en islagt kaffe. Deretter gikk jeg resten av veien hjem mens jeg nippet til og snakket med mammaen min på telefonen.

Jeg passerte denne perlen underveis … vakker.

Da jeg kom tilbake laget jeg frokost og hadde et lite selskap mens jeg spiste. Han er ikke den beste samtalisten, men jeg har ikke mange venner, så jeg tar det jeg kan få.

Gratulerer med dagen Sarah !!!

Sarah er en trofast RER -leser og abonnerte nylig for et halvmaraton. Nylig sendte venninnen Jennifer meg en e -post der jeg ba meg om å gi henne bursdagsrop i dag. Håper dette er en flott liten overraskelse

Lykke til på halvparten og gledelig bursdag !!!

Jeg har litt arbeid å gjøre, og så har jeg tenkt å komme meg litt i i dag. Ikke sikker på hva helgen holder …

Ønsker Sarah en glad bursdag!

Spørsmål: Liker du navnet “Muddy Buddies” eller “Puppy Chow”?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Helgeturer og spiser oppdateringer

Helgeturer og spiser oppdateringer

Hallo! Hvordan går det? Jeg har en rask oversikt over helgens løping, spising og … gjentar. Å, og jeg endelig lister

Miles totalt og best av februar 2021

Miles totalt og best av februar 2021

Hvor mange miles løp du denne måneden? @RuneTeTePeat Instagram Story -tema for løpere. Beste løp og spiser for

Surf City Half Marathon Resultater og oppsummering

Surf City Half Marathon Resultater og oppsummering

Surf City Marathon og Half Marathon Results og Recap. Bilder og moro fra halvmaratonløpet i Huntington Beach

Hva jeg spiste på Epcot etter hvitvinen og spis halvmaraton

Hva jeg spiste på Epcot etter hvitvinen og spis halvmaraton

Hva jeg spiste under løpeturen Disney Half Marathon Weekend. Food Diary Rekap av kostholdet mitt mens jeg reiser til Half Marathon Run

hvordan du bruker kjør / walk -metoden for lange løphvordan du bruker kjør / walk -metoden for lange løp

Hvordan bruke Run/Walk -metoden for maratontrening for lang sikt. Hemmelighet til halvmaraton og full trening. Hvorfor løpe/gå m

100 miles tracker utskrivbar

100 miles tracker utskrivbar

Gratis 100 miles tracker utskrivbart diagram. Kjør eller gå 100 Mile Challenge Tracker for alle løpere og for å holde deg motivert

⚡ av Shareaholic

.

Jeg er en (fe) gudmor

Hei !! Jeg hadde en enorm begivenhet i helgen !! Min niese dåp så godt som jeg er hennes fe gudmor! Imidlertid løp jeg så vel som spiste. Det er varmt. Noen andre som virkelig har det vanskelig der ute?

I går etter løpeturen dro jeg litt til Fam’s Home. Deretter dro vi til kirken for dåpen. Jeg er veldig beæret så vel som heldig og glad for å være en av hennes faddere. Jeg liker denne gutten.
Mine nyeste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker samt forslag til lydbøker. Historien, fortelleren, evalueringen så vel som mye mer om en flott lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 1
03:12

Bo
00:00
08:21
09:42

Det var ekstremt varmt i går, så vel som hun var en virkelig flott sport i kjolen.

Etter tjenestene dro vi til en meksikansk restaurant for litt mat i tillegg til drikkevarer for voksne. Jeg hang med henne så vel som vi gikk rundt i stedet i tillegg til at jeg gikk utenfor og snakket om kornblanding.

Ingen matbilder siden jeg var opptatt. Du forstår nøyaktig hvordan det går. Dagen om dagen var imidlertid Micheladas. Jeg er ikke fan fordi jeg ikke liker øl eller blodige marys, men har du noen gang hatt en?

Spørsmål: Hva var den aller beste delen av helgen din?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Valper og svinekoteletter

Hei! Hvordan går det? Jeg har nettopp brukt litt kvalitetstid med Lil Familia. Jeg satte kursen hit for å sjekke hundene og se alle fordi jeg var ute av byen i helgen og savnet dem. Awwwww.

Etter at jeg var ferdig med noen få bloggprosjekter og e -postmeldinger, valgte jeg å få middag i gang for dem fordi min mor og far fortsatt jobbet. Moren min tiner svinekoteletter, så jeg bare gikk med det. Jeg fant en boks med krydder og bakte dem opp. Fordi hun ennå ikke var hjemme for å spørre, valgte jeg bare å lage stekt blomkål og mac og ost med den. Pluss en ganske fantastisk salat. Jeg er glad for at alle var veldig takknemlige for dette måltidet.
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 3
Maraton treningsdag 3

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
Læring av et dårlig løp
03:48

Bo
00:00
08:21
00:51

Jeg fikk lillebroren min til å hjelpe meg med noen få ting og prøvde å snakke ham gjennom hvordan jeg gjorde noen av trinnene. Ja, jeg tror han vil holde seg til PB&J for nå. RELATERT: Jeg tror også at han ikke er veldig i å bli en profffotograf …

Jeg er ikke en ekte kjøttperson (jeg vil hoppe over rødt kjøtt og svinekjøtt 83% av tiden bare outa preferanse), men jeg kan lese veibeskrivelse, og i noen tilfeller har jeg til og med selvdisiplinen til å følge dem nøyaktig! Jeg er veldig glad for at kotelettene kom så bra ut. Jeg tok en matbit for å beundre håndarbeidet mitt. God jobb monican!

Da jeg kom tilbake, kunne jeg ikke finne Vegas noe sted! Jeg regnet med at han løp bort til et bedre hus som han alltid truer han.

Bye gutt.

Så jeg gikk for å lese en bok for å distrahere meg fra å savne ham.

(De fleste av disse bøkene er Ben’s, men to av notater er Tinas smoothiebok og mating av det sultne hjertet <- en av favorittene mine om tvangsmessig spising.) Og nå trenger jeg virkelig å pakke ut! Jeg tar bare en gjenstand fra kofferten om gangen. Ha! Jeg fikk en skrapete hals i helgen etter å ha holdt meg oppe forbi sengetid og prøvd å rope "Slutt å søle vodkaen din på meg!" Til min beste venn over musikken. Så jeg nipper til noen Zarbees immunforsterkerdrikk for å avverge bakteriene. Jeg har noen av drinkmiksene deres å prøve, så jeg følger opp dette snart. Spørsmål: Hva hadde du til middag i går kveld? Hva står på menyen for i kveld? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: Helgeturer og spiser oppdateringer Helgeturer og spiser oppdateringer Hallo! Hvordan går det? Jeg har en rask oversikt over helgens løping, spising og ... gjentar. Å, og jeg endelig lister Topp 11 deler av Hamilton Musical Topp 11 deler av Hamilton Musical Topp 11 beste sitater fra Hamilton og mine favorittdeler av å se Hamilton Musical personlig i Los Angeles Pantages Din løper, eater, leser spørsmål- Insta Story (Jan Part 2) Podcast Din løper, eater, leser spørsmål- Insta Story (Jan Part 2) Podcast Dine spørsmål om løping, blogging, hår, styrketrening og mer! Jeg svarer på alle spørsmålene som kom i dette Et siste kjærlighetsbrev til katten min Vegas ... Et siste kjærlighetsbrev til katten min Vegas ... Å si farvel til katten min som heter Vegas. Bilder og bloggmeldinger med hovedrollen min favoritt Orange Cat, praktikant, romkamerat og Frie fornøyd nyttår fra Run Eat Repeat! plEased New Year fra Run Eat Repeat! fornøyd nyttår !! Jeg er tilbake fra en lil fri og vil sende deg beste ønsker for 2022. Jeg savnet deg og blogging og f Løper etter regnet og måltidet Løper etter regnet og måltidet Strekking og rulling med softball, tennisball og skumrulle. Handler Joes Vegan Rainbow Wrap. Morsomste Instagram th ⚡ av Shareaholic .

4 måter å gi tilbake til samfunnet ditt mens du kjører

for alle som er en del av en løpende gruppe, du vet at løping kan være en kraftig måte å gi tilbake til samfunnet på. Det er noe med delt lidelse som bringer mennesker sammen. Som et resultat har løping en tendens til å forene mennesker i stedet for å dele dem. Båndene og kameratskapet som er opprettet gjennom løping gir ofte varige vennskap.

Jeg har vært vitne til dette fenomenet mens jeg reiste over hele verden. Borussia Dortmund Skjorter Det stemmer over grenser og tid, uavhengig av språket man snakker eller fargen på ens hud. I en verden som i noen tilfeller virker så splittet, er løping en fellestrekk mange av oss deler. Det er en stor enhet – den mange egalitære idretter.

Det er mange nyttige måter å utnytte positiviteten til å løpe for samfunnsbygging. Noe innsats kan være fokusert Celta de Vigo Skjorter på å bygge goodwill for løpere generelt, mens andre er rettet mot inkludering og bringe mennesker sammen. Nedenfor, noen av favorittene mine.

4 måter å gi tilbake til ditt løpende fellesskap

Klar Schalke 04 Skjorter forsøpling. Løpere har en tendens til å være et miljøbevisst parti, gitt at naturen er stedet vi praktiserer vårt håndverk. Hvorfor ikke stoppe for å hente søppel når du løper gjennom en lokal park? Det kan bremse tempoet ditt, men å variere bevegelsene dine vil utfordre andre deler av kroppen din under treningen.

Smil. Løping er ikke alltid glamorøst eller enkelt, men smilende har vist å øke moralen til både giveren og mottakeren. Spre de følelsesmessige vibber ved å smile til alle du passerer: medløpere, naboer ut å gå hundene sine, postmannen. Enda bedre, gi en bølge eller blitz et fredstegn til folk mens du løper av (hei, jeg er californisk).

Planlegg et morsomt løp. Når det gjelder å få andre sammen for et løp, kan du prøve noe sære eller uvanlig som en måte å tiltrekke seg deltakere på. For eksempel, be om at alle deltakerne bruker en teal-t-skjorte eller at alle kjører med to forskjellige fargesokker. Enkel ting kan oppmuntre andre til å delta og få løping til å virke litt mindre skremmende. Dette kan høres absurd ut for noen, men effektivt diplomati kan være funky.

Organiser et tidsbestemt løp. For, for eksempel, 17 minutter. På denne måten uavhengig av tempoet, slutter løpet på et bestemt tidspunkt – noe kvantifiserbart som folk kan forholde seg til mye lettere enn en bestemt avstand. Bruk stoppeklokkefunksjonen på Fitbit Charge 2, Fitbit Blaze eller Fitbit Surge for å spore gruppens fremgang.

Unødvendig å si, jeg er ganske evangelisk over idretten jeg elsker. Løping har muligheten til å transformere både individer og lokalsamfunn. La oss utnytte denne kraften for å skape godt, ett trinn – og en uoverensstemmende sokk – i gangen.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes, som er en internasjonalt anerkjent utholdenhetsutøver og en bestselgende forfatter i New York Times, har presset kroppen og sinnet til ufattelige grenser. Blant sine mange prestasjoner har han kjørt 350 kontinuerlige miles, foregående søvn i tre netter. Han løp over Death Valley i 120-graders temperaturer, og han løp et maraton til Sydpolen i negative 40 grader. Ved ti forskjellige anledninger har han kjørt en 200-mils stafettløpssolo, racing sammen med lag på tolv.

Få midje utfordring

Det er helgen, og jeg har levd å spise den opp for mye! Her er høydepunktene:

Mine mest aktuelle videoer

High Achiever – God lyttebokanmeldelse
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask gjennomgang av det nye memoaret om en narkomanes dobbeltliv. lest av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
06:12

Først var det “Get Waisted” -utfordringen. Smarterita sendte meg en flaske med deres lave kalori Margarita -blanding og Skinnygirl Margarita. Utfordringen var bare å prøve begge deler og se hvilken jeg foretrekker. Smarterita var vinneren

Begge disse er fantastiske alternativer for margaritas med lav kalori. Jeg elsker at jeg fremdeles kan glede meg over en voksen drikke mens jeg prøver å opprettholde en sunn vekt!

Deretter sjekket jeg ut gramene mine og tok henne litt frukt fra ‘Bionicos -stedet’.

Det er en fruktsalat med kondensert melk og gode ting …

Middagen var fra et lokalt taco -sted. Det ville være Carne Asada -pommes frites å dele med gruppen …

Søndag morgen pannekaker …

Tilbake til en sunn balanse i morgen

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

15 raskt pre -run snack -ideer

15 raskt pre -run snack -ideer

Hva du skal spise før du løper og når du skal spise. 15 Fast Pre Run Snack -ideer for nye løpere og trening for et halvt maraton

Er sjokolademelk den beste restitusjonsdrikken med Jason Karp Podcast 112

Er sjokolademelk den beste restitusjonsdrikken med Jason Karp Podcast 112

Hva må du spise og drikke etter en løp eller trening? Er sjokolademelk en god restitusjonsdrikk for løpere? snakker med en

Det ytterste løpende treningsprogrammet for alle nivåer

Det ytterste løpende treningsprogrammet for alle nivåer

Beste løpsplan for nybegynnere, nye løpere og morsomme trening. 12 uke 5K 10K og Half Marathon Virtual Race Trainin

Løping er den beste måten å gå ned i vekt, men …

Løping er den beste måten å gå ned i vekt, men …

Hvordan gå ned i vekt løping og glede seg over reisen. Ideer for å gå ned i vekt med løping. Hvordan glede seg over å løpe og føle goo

Nye dristige biter snack av fosterfarmer

Nye dristige biter snack av fosterfarmer

Jeg prøver de nye fosterfarmene dristige biter snacks! Dette er et nytt matfunn, og jeg har tilfeldigvis identifisert dem

Løping nyt feil og fra du vinner – 132

Løping nyt feil og fra du vinner – 132

Så mange oppdateringer! La oss snakke om Beat Saber – har du spilt? California Wildfires – gjør det vanskeligere å løpe! Yoghurt

⚡ av Shareaholic

.