Vær forsiktig med farlige nye anbefalinger for å bruke daglig aspirin for å stoppe kreft

Beware farlige nye anbefalinger for å Inter Milan Skjorter bruke daglig aspirin for å stoppe kreft
av Tony Isaacs

(NaturalNews) Før noen person hopper på den nåværende mainstream media -båndtvangen og begynner å ta daglig aspirin for å stoppe kreft, er det flere sterke grunner til å nøle. Til å begynne med var studien som produserte mediestorm feil, og de påståtte fordelene er svært tvilsomme.

Den nye aspirinstudien ble utført av professor Peter Rothwell ved Stroke Prevention Research Unit ved Oxford University. I følge studien kan det å ta en aspirin om dagen minimere risikoen for kreft innen tre år etter at terapien begynte. Bare to år tidligere Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter publiserte professor Rothwell en tidligere studie som antydet at beskyttende fordeler bare ville bli sett etter 10 års daglig aspirinbruk.

De nye funnene er faktisk bare en omanalyse av rundt 90 tidligere publiserte studier. Av uforklarlige grunner klarte ikke den nye analysen å se på flere store amerikanske forsøk som ikke klarte å finne noen beskyttende fordel av aspirin. Den gjennomsnittlige dosen av aspirin i studiene som ble sett på var også langt over den anbefalte “sikre” dosen på 75 mg.

Professor Rothwell ser ut til å ha kommet i full sirkel relatert til aspirin. I 2007 publiserte han en studie som fant at aspirin var en viktig årsak til hjerneslag hos eldre og hadde forårsaket en syvfoldig økning i slag de siste tjuefem årene blant eldre pasienter. På den tiden varslet han om at aspirin snart kunne erstatte høyt blodtrykk som den ledende årsaken til hjerneslag blant eldre.

Spesielt har professor Rothwell mottatt honoraria for å ha tjent i rådgivende styrer, vitenskapelige prøvekomiteer og holdt foredrag fra noen farmasøytiske selskaper med interesse for anti-platelet-agenter, inkludert Bayer, AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Sanofi-BMS og Servier.

Fangsten er at det virkelig ikke er noen sikker dose aspirin.
Aspirin (acetylsalisylsyre) er en syntetisert versjon av en forbindelse som opprinnelig ble oppdaget i Willow Bark. En av de mye mer vanlige farlige bivirkningene av regelmessig bruk av aspirin er tarmblødning. Andre bivirkninger inkluderer magesår, nyredysfunksjon og hjerneslag.

Her er bare noen få indikasjoner på hvor skadelig aspirin kan være:

* Forskere fra Virginia Medical School, som tok en titt på medisinske journaler Cruz Azul Skjorter for dødsfall i helsevesenet, estimerte at stoffet dreper rundt 20 000 i USA alene.

* Randomiserte vitenskapelige studier testing aspirin hos 5011 eldre viste at bruk av aspirin forårsaket en fire ganger økning i hemoragisk hjerneslag og en 1,6- til 1,8 ganger økning i iskemisk hjerneslag.

* Som nevnt i 1999 Associated Press -innlegget med tittelen “The Silent Epidemic”, er død av smertestillende midler (over disk smertestillende som aspirin og andre NSAIDs) den 15. mye vanlig dødsårsak i Amerika.

* American Journal of Medicine rapporterte at konservative beregninger anslår at rundt 107 000 individer blir innlagt på sykehus hvert år for NSAID-relaterte gastrointestinale problemer og minst 16 500 NSAID-relaterte dødsfall forekommer årlig blant leddgikt individer alene

* Årlig 1600 barn med Reyes syndrom og andre allergier dør av å ta aspirin.

* I stedet for å være et næringsstoff, er aspirin et næringsstoff. Det tapper kroppen av livreddende næringsfolsyre samt jern, kalium, natrium og vitamin C. Symptomer på folsyre-uttømming inkluderer anemi, fødselsdefekter, forhøyet homocystein (i seg selv en betydelig risikofaktor for hjertesykdom), tretthet, hodepine , søvnløshet, diaré, økte infeksjoner og håravfall.

Millioner av mennesker tar allerede daglig aspirin på grunn av legers anbefalinger og mainstream propaganda om at daglig aspirin vil stoppe hjerteinfarkt og slag. Det aspirinet gjør er å gjøre det mulig for tynnere blod å bli mye lettere skyvet gjennom tilstoppede arterier.

Når det gjelder å stoppe kreft, streker, hjerteinfarkt og annen sykdom, er den desidert beste og sunneste planen å spise et sunt kosthold og føre en aktiv og sunn livsstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *