4 trekk for å prøve på apebarene

Da vi var barn, var apebarer som Starbucks: De var overalt så godt som vi strømmet til dem, og svingte de små kroppene våre over med glede. Takket være økningen av hindringskurs-racing, ender fullvoksede apebarer med å være en ting igjen, så vel som du kan se dem på treningssentre i boot-camp-stil. I tillegg til at du fremdeles kan bruke de rutinemessige versjonene du oppdager på lekeplasser.

Hvis du leter etter en morsom metode for å smake opp turene dine og løp-eller hvis du oppstår for å være klar for et utfordringsløp, er det noen metoder for å gjøre en lekeplass viktig til et treningsverktøy for totalt kropp .

Grep så vel som abs

Det aller første trinnet for å mestre apestenger er å etablere grepstyrke. Med mindre du åpner sta pickle -krukker hele dagen, kan det være overraskende hardt å holde på stolpene. Ikke bekymre deg: Grip utholdenhet er enkel å etablere om du gjør det trinn for trinn.

Begynn med UNAM Pumas Skjorter å henge fra stolpene så lenge du kan, til du trenger å bringe føttene tilbake til bakken. Gjenta for 3 sett.

Deretter trekker du knærne direkte opp mot brystet for å jobbe abs. Rett bena, i tillegg til å trekke knærne til høyre for å arbeide dine skrå. Gjenta til venstre. De tre trekkene Type One Rep. Utfør ett sett med 10 reps for å starte.
Når du blir sterkere, må du erstatte grepstyrken din med tre knehevingssett.

Biceps så vel som triceps

Mot stengene fra siden, i tillegg til å holde en bar med begge hender. Trekk deg opp så vel som sakte senk kroppen din, for en rep. Trekk så mye som hver side av baren, hvis det er tilstrekkelig område mellom stolpene. Ellers, hopp ned så vel som å snu for å takle den andre veien. Begynn med 2 til sett med 5 reps på hver side, og skift hendene (den ene bak den andre) for hvert sett. utvikle seg til omtrent 20 reps per side.

Når du endte opp med å bli sterkere, kan du prøve å forlenge armene helt inn mellom reps for å sikre at du begynner med direkte armer hver gang. Hvis denne øvelsen er like utfordrende, kan du alltid gjøre det lettere ved å gjøre den til et statisk hold.

Hopp, sving, så vel som å gå

Å svinge fra bar til bar (å gå i stolpene med hendene – akkurat som når du var liten!) Er den tradisjonelle metoden for å glede seg over apebarene. Du vil ha det gøy – og hovedsakelig vanskelig for ryggen, armene, til og med kjernen din. Hvis du ikke kan gjøre metoden din på tvers av stolpene din aller første gang, kan du gjøre de andre bevegelsene i denne treningen minst tre ganger i uken, så vel som etter en måned, kan du prøve å bevege deg med stolpene igjen.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør Kashiwa Reysol Skjorter ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Jennifer Pattee

Fitbit -ambassadør Jennifer Pattee begynte å ta Bootcamp -klasser på college for å lindre stress, samt oppdaget at hun likte å trene utendørs. Innen lang tid begynte hun å håndtere maraton, ultra-maraton, Ironman-stafetter, samt mer-og bygde en liste over personlig treningskunder i prosessen. I 2008 etablerte Jenn Fundamental Training i San Francisco, CA, for å hjelpe andre til å Celta de Vigo Skjorter bli i form, i tillegg til å finne deres indre idrettsutøver også.

Kopp kaffe flott for kolesterolnivå

Store mengder kaffe er ikke bra for hjertet så vel som blodkar, men drikker bare et par kopper om dagen reduserer faren for hjerte- og karsykdommer. Epidemiologer har forstått dette i noen år. Men nøyaktig hvordan moderat kaffeinntak beskytter hjertet ikke var kjent. helt til nå.

Forbindelsen mellom kaffe så vel som kardiovaskulær sykdom er representert av en J-kurve. Grafen nedenfor er fra en finsk forskningsstudie publisert i 2004. [J Nutr. 2004 Sep; 134 (9): 2381-6.] Det viser sammenhengen mellom kaffebruk samt antall situasjoner med hjerteinfarkt hos middelaldrende menn.

Forskerne overvåket to tusen fyr i fem år.

Som grafen viser, har et kaffeinntak på seks hundre milliliter hver dag en beskyttende effekt. Nøyaktig hvordan dette fungerer blir forklart i en sveitsisk forskningsstudie publisert nylig i American Journal of Medical Nutrition. I den forskningsstudien ga forskerne ti testpersoner en kopp kaffe tidlig om morgenen, så vel som da tok blodprøver. Finnene utsatte deretter ‘Bad Cholesterol’ LDL i prøvene til kobberioner. Disse oksiderer LDL. Oksidert LDL er ganske dårlig for blodkarene.

Forskerne observerte at LDL i testpersonene etter å ha drukket kaffe ble sikret mot oksidasjon. I det minste tok det lengre tid før LDL ble oksidert.

Umiddelbart etter å ha drukket kaffen oppstår ingenting – men LDL i en prøve tatt en halvtime etter å ha drukket kaffe oksiderer mye saktere. I tillegg til LDL i en prøve tatt en time etter at inntaket oksiderer enda mye saktere.

Da forskerne analyserte LDL, så de hvorfor. Etter å ha drukket kaffen, innebygde fenoler i kaffen som ferulinsyre så vel som den tilhørende klorogensyre seg i LDL. Disse forbindelsene unngår at LDL blir oksidert.

Og det er ikke bare fenolene som er integrert i LDL. “Inkorporering i LDL ble allerede vist for bare noen få andre fenolforbindelser”, skriver forskerne. De refererer til “Quercetin så vel som katekin, daidzein så vel som genistein, rutin og quercetin, samt tyrosol.” Disse stoffene blir oppdaget i miljøvennlig te, soya samt olivenolje.

Forresten, forskningsstudien ble finansiert – du Santos Laguna Skjorter gjettet det – av matindustrien. I denne situasjonen av institutter med vitenskapelige klingende navn finansiert av sektoren, for eksempel Institute for Scientific Info on Coffee samt de fysiologiske virkningene av kaffekomiteen.

Kaffedrikking induserer inkorporering av fenolsyrer i LDL, samt øker motstanden til LDL til ex vivo oksidasjon hos mennesker.
Abstrakt

BAKGRUNN:

Epidemiologiske så vel som intervensjonsstudier antyder at både kostholdsplaner som helhet så vel som enkelt kostholdselementer er inkludert i faren for åreforkalkning. Motstanden til LDL mot oksidativ justering er et eks vivo -tegn på risiko, som er modulert av kostholdskomponenter. Kaffe inkluderer fenolforbindelser med antioksidantaktivitet. Disse molekylene blir oppdaget i plasma etter bruk av kaffe, så vel som det er vist at de in vitro er i stand til å redusere følsomheten til LDL for oksidasjon.

OBJEKTIV:

Målet med denne forskningsstudien var å vurdere virkningen av kaffebruk på redoks -tilstanden til LDL som modulert ved mulig inkorporering av fenolsyrer i LDL.

DESIGN:

Ti sunne frivillige, etter en rask over natten, drakk 200 ml filtrert kaffe. Blod ble trukket før i tillegg til 30 så vel som 60 minutter etter å ha drukket. Modifikasjoner i LDL-redoks-tilstand ble vurdert ved bestemmelse av LDL-resistens mot oksidativ justering så vel som konsentrasjonen av LDL (-), en mildt modifisert, elektronegativ LDL-subfraksjon. Klorogen så vel som fenolsyrekonsentrasjon i LDL ble bestemt ved elektrokjemisk HPLC.

Resultater:

Motstanden til LDL mot oksidativ justering forbedret betydelig etter kaffedrikking, men LDL (-) konsentrasjonen økte ikke. Konsentrasjonen i LDL av konjugert utvikler koffeisk, p-kumarisk, så vel som ferulinsyrer forbedret betraktelig etter kaffedrikking.

KONKLUSJON:

Å drikke 200 ml (1 kopp) kaffe induserer et løft i motstanden til LDL mot oksidativ modifisering, mest sannsynlig som et Tottenham Hotspur Skjorter resultat av inkorporering av kaffens fenolsyrer i LDL.

PMID: 17823423 [PubMed RB Leipzig Skjorter – Indeksert for Medline]

Kilde:

6 smarte metoder Du kan hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktiv

av Matt Weik

Har du en ung som er konsumert med spill? En ung som heller vil spille videospill i stedet for å være aktiv i tillegg til å spille ute? En ungdom som heller Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter vil lage på internettkompisene i stedet for ekte venner? Foreldre har aldri vært en enkel oppgave, men dette mønsteret har blitt mye verre de siste par årene. Skjermtid er på et høyt nivå med barn. Har du prøvd å tro på metoder for å få ungdommene dine mye mer aktive? Det kan være en tjeneste for deg i denne artikkelen.

Hvis du er noen som har prøvd å gjemme en iPad eller slå av wifi i huset ditt, i tillegg til at du fortsatt sliter med å få ungdommene dine mye mer aktive i den ekte verden, er du ikke alene. Fortsett å lese.

Dagens ungdommer er digitale babyer. Du kan ikke holde dem borte fra teknologi. Hvis det er så vel som tilgjengelig, er de med på det. Selv om innovasjon har endret metoden vi på nettet (på en positiv måte), kan vi ikke gjøre det mulig for å endre aktivitetsnivåene våre, samt forårsake en stillesittende livsstil. Du krever å tegne en linje i sanden et sted, eller det kan gi noen problemer for ungdommene dine i fremtiden.

I følge CDC er ungdomsovervekt på vei opp, så vel som i slutten av 2021, 1 av 5 barn så vel som ungdom i USA er klassifisert som overvektige. Det er en vanvittig statistikk for å til og med forstå. På dette tidspunktet, som foreldre, burde målet ditt ikke være å eliminere all elektronikk fra barnets liv, i stedet hjelpe dem med å oppdage en balanse mellom aktivt spill så vel som skjermtid.

La oss først se hvorfor det er så viktig å få ungdommene dine aktive. I følge Centers for Disease Manages Ceades så vel som forebygging (CDC), ungdommer som driver med fysisk aktivitet:

● Bevar en passende vekt.
● Etablere sterke muskler så vel som bein.
● Ha høy selvtillit.
● Reduser faren for å få sykdom på et senere tidspunkt i livet.
● Ha et høyere kognitivt ytelsesnivå (minne så vel som konsentrasjon)

Hvor mye trening er viktig så vel som nødvendig?
I henhold til retningslinjene for fysisk aktivitet for amerikanere, burde førskolebarn (3-5 år gamle) være aktive i omtrent 3 timer om dagen. De burde være motivert til å delta i forskjellige typer aktiviteter i tillegg til å få mye leketid. I tillegg til at barn mellom 6-17 burde glede seg over 60 minutter med energisk aktivitet hver dag.

Her er noen få metoder for å hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktive
Hvis du har vanskelig for å få ungdommene dine mye mer aktive, er det seks smarte konsepter som kan få dem opp i tillegg til å flytte.

1. Bli listig

Prøv å gjøre noen få DIY -aktiviteter med barna dine. Oppdag bitjobber som kan holde dem hektiske i tillegg til at de kan trekke frem sin innovative side. Kanskje det er noe du vil henge på i huset? Muligens er det en fuglemater for ut tilbake? Bruk kreativiteten din, så vel som å hjelpe dem med å holde hendene hektiske med noe annet enn elektronikk.

2. Vær en funksjonsmodell

La oss ringe det som om det er … deres bitøyne ser alltid i tillegg til å etterligne hva du gjør, uavhengig av om det er flott eller dårlig. Så vær et flott eksempel for dem. La ungdommene dine se at du er fysisk aktiv så vel som å gjøre det konsekvent. Fortell dem også hvorfor disse aktivitetene er gode. Når de hører deg snakke positivt om det, kan de bare begynne å gjøre det sammen med deg. Neste ting du vet, du har en treningspartner, så vel som du oppdaget den ideelle metoden for å få ungdommene dine mye mer aktive.

3. Prøv å begrense skjermtiden

American Academy of Pediatrics antyder at barn fra 3-18 år burde ha en skjermtid på maksimalt to timer om dagen. Det er så mange negative innvirkninger av ekstrem skjermtid at det vil slå tankene dine. Slik kan du hjelpe deg med å begrense det:

● Be ungdommene dine forhindre å bruke elektronikk under måltider.
● Fjern TV -fjernkontrollen eller smarttelefonen fra barnas plass i løpet av natten.
Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter Begrens antall timer ungdommene dine kan bruke elektronikk.
● Nevn at spesifikke oppgaver krever fullført hver dag før de er i stand til å bruke elektronikk.

4. Integrer noen få aktiviteter utenfor i rutinen

Forsøk å legge til noen få aktiviteter utenfor for å hjelpe deg med ungdommene dine mye mer aktive. For eksempel:

● Be dem ta hjørnetann utenfor en tur.
● Inviter dem til parken så vel som å bli inkludert i dem.
● Ta dem ut for en helgetur der hva som er innen gangavstand.

5. Inkluder hele familien din

Å involvere hele husholdningen er en av de mest vellykkede metodene for å endre praksisene til ungdommer, så vel som kan være den aller beste metoden for å få ungdommene dine mye mer aktive. Planlegg en vanlig fysisk aktivitet som alle kan ta del i. Dette vil ikke bare forbedre husets helse og velvære, men også forbedre båndet til barna dine. Du kan prøve dettee aktiviteter:

● Gå ut for en piknik.
● Planlegg en campingtur.
● Gå på tur.
● Gå ut en tur etter middagen.

6. Gjør trening morsom

Årsaken til at ungdommer ikke trener er at mange av dem føler at det er utrolig kjedelig. Som foreldre er det din plikt å gjøre det til en morsom aktivitet. Så prøv å oppdage aktivitetene ungdommene dine liker å gjøre i tillegg til å delta i disse aktivitetene.

Den fineste tiden å få ungdommene dine mye mer aktive er best nå
Selvfølgelig vil det ikke være enkelt i begynnelsen, da unggutten din vil kaste raserianfall til mange av endringene du prøver å implementere. Du krever å holde deg rolig i tillegg til å minne om de om hvorfor det er viktig å være mye mer aktiv. Husk at det handler om den generelle utviklingen av barnet ditt.

Disse forslagene kan definitivt hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktive i tillegg Ajax Skjorter til å bruke mindre tid på elektronikk i tillegg til å stirre på en skjerm. Som forelder er det bare du som kan hjelpe dem med å oppdage en sunn balanse. Siden uten deg, ville de brukt hele tiden på en eller annen type teknologi. Så sørg for å tilbringe mye mer tid med barna dine, da det vil hjelpe dem på nettet på et mye bedre så vel som sunnere liv.

Avtagende testosteronnivåer hos fyr som ikke er en del av typisk aldring

synkende testosteronnivåer i fyren, ikke en del av typisk aldring

(23. juni 2012) – En ny forskningsstudie finner at en reduksjon i testosteronnivå over tid er mye mer sannsynlig å være resultatet av en manns atferdsmessige så vel som helse- og velværeendringer enn ved aldring. Resultatene fra forskningsstudien vil bli presentert 25. juni på Endocrine Society’s 94. årlige tilfredsstillende i Houston.

“Avtagende testosteronnivåer er ikke en uunngåelig del av aldringsprosessen, som mange mennesker tror,” uttalte forskningsstudie medforfatter Gary Wittert, MD, professor i medisin ved University of Adelaide i Adelaide, Australia. “Testosteronmodifikasjoner forklares hovedsakelig med røykevaner samt modifikasjoner i helse- og velvære -status, spesielt overvekt og depresjon.”

Mange eldre fyr har lave nivåer av kjønnshormonet testosteron, men årsaken er ikke kjent. Få populasjonsbaserte studier har sporet modifikasjoner i testosteronnivå blant de samme fyrene over tid, som forskningsstudien deres gjorde, sa Wittert.

I denne studien, støttet av National Health and Wellness samt Medical Research Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter Study Council of Australia, analyserte forfatterne testosteronmålinger i mye mer enn 1500 fyr som hadde målinger tatt på to senter GOS til fem års mellomrom. Alle prøvetestosteronprøver gjennomgikk testing på nøyaktig samme tid for hvert tidspunkt, ifølge Wittert.

Etter at forskerne ekskluderte fra analysen, hvilken som helst type fyr som hadde unormale laboratorieverdier eller som tok medisiner eller hadde medisinske tilstander forstått for å påvirke hormoner, inkluderte de 1 382 fyr i dataanalysen. Fyren varierte i alder fra 35 til 80 år, med en typisk alder på 54 år.

I gjennomsnitt avtok testosteronnivået ikke vesentlig over fem år; Snarere reduserte de mindre enn 1 prosent hvert år, rapporterte forfatterne. Da etterforskerne analyserte dataene etter undergrupper, oppdaget de imidlertid at spesifikke elementer var koblet til lavere testosteronnivå etter fem år enn i begynnelsen av studien.

“Menn som hadde nedgang i testosteron var mye mer sannsynlig å være de som endte opp med å bli overvektige, hadde sluttet å røyke eller var deprimerte på begge senterbesøk,” sa Wittert. “Selv om det å slutte å røyke kan være en årsak til en mindre nedgang i testosteron, er fordelen med å slutte å røyke enorm.”

Tidligere forskningsstudie har koblet angst så vel som lav testosteron. Dette hormonet er avgjørende for mange kroppslige funksjoner, inkludert å bevare en sunn kroppssammensetning, fruktbarhet og sexlyst. “Det er avgjørende at legene forstår at synkende testosteronnivåer ikke er en naturlig del av aldring, så vel som at de er mange sannsynlige på grunn av helserelatert atferd eller helse- og velværetilstand i seg selv,” sa han.

Ugift fyr i forskningsstudien Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter hadde høyere testosteronreduksjoner enn gifte menn. Wittert tilskrev dette oppdagelsen til tidligere forskningsstudie som viser at gift fyr har en tendens til å være sunnere så vel som lykkeligere enn ugifte menn. “Rutinemessig seksuell aktivitet Verdensmesterskapet i fotball Skjorter har også en tendens til å øke testosteron,” forklarte han.

Funnene fra forskningsstudien ble presentert av Andre Araujo, PhD, som var en sjekkende professor ved University of Adelaide, så vel som visepresident for epidemiologi ved New England Research Study Institutes, Watertown, Mass.

10 største diettideer for å gå ned i vekt naturlig

å finne de ideelle diettideene for å gå ned i vekt er et fantastisk første skritt for enhver person som prøver å kaste noen kilo. En av de største hindringene som mange mennesker støter på når de prøver å gå ned i vekt, er mangel på kunnskap. Mange mennesker er under den misforståelsen om at å miste vekt er komplisert, og at det må innebære mye trening. Selv om trening absolutt er noe du må tenke på, er faktum at du kan gå ned i vekt uten å måtte tilbringe mange timer i treningsstudioet. Ved å følge disse 10 diettideene for å gå ned i vekt, kan du nå dine mål for vekttap.

Tips nr. 1 – Behandle vekttapplanen din som maraton, ikke en sprint
En sikker måte å stille deg opp for å mislykkes med en hvilken som helst kostholdsplan VfL Wolfsburg Skjorter er å prøve å slippe vekt raskt ved å gå på en slags ekstrem kosthold. Mens ekstreme dietter kan hjelpe deg med å gå ned i vekt raskt, vil du til slutt nesten absolutt få vekten tilbake. I stedet for å prøve å slippe vekt om noen uker, må du utvikle et fornuftig, godt balansert kosthold som hjelper deg å nå dine vekttapmål over lengre tid.

Tips nr. 2 -ta fordel med kosttilskudd
Garcinia Cambogia er et av de mest populære vekttapstilskuddene i verden i dag og med god grunn. Garcinia Cambogia består av høye mengder hydroksykitrinsyre, eller HCA. HCA hjelper til med å blokkere kroppen til kroppen din til å absorbere fett. I tillegg til disse har det vist seg å forbedre serotoninnivået, noe som forbedrer humøret ditt. Så hvis du prøver å finne et helt naturlig vekttapsprodukt som vil hjelpe deg å føle deg bedre, må du absolutt se på Garcinia Cambogia-ekstrakt.

Grønne kaffebønner
En ting du må huske på er at du i kampen går ned i vekt, må du bruke alt til din disposisjon som er trygt. Dette indikerer at vekttapstilskudd er et must. Et av de beste vekttapstilskuddene på markedet i dag er Green Coffee Bean Extract. Grønne kaffebønner er ganske enkelt kaffebønner som ennå ikke er stekt, noe som indikerer at de har et mye høyere nivå av klorogensyre enn de stekte motdelene gjør. Klorogensyre er en forbindelse som er vist i flere studier å være en fantastisk fettforbrenner.

Yacon sirup
Yacon sirup er et annet fantastisk vekttapstilskudd som du må legge til arsenalet ditt. Yacon sirup må tas en teskje om gangen før måltidene. Det har vist seg å ikke bare hjelpe til med vekttap, men også for å regulere blodsukkernivået. Når det gjelder vekttapstilskudd når som helst du kan finne en som hjelper deg å gå ned i vekt på en sunn måte, må du absolutt ta den.

Safranekstrakt
Noe av det største du trenger å bli kvitt når du slanker er sulten din. Å være sulten gjør deg mye mer sannsynlig å jukse på kostholdet ditt og spise usunn mat. Safranekstrakt er et av tilskuddene du absolutt må ta. Saffronekstrakt fungerer som et naturlig sultdempende middel, noe du absolutt vil sette pris på når du slankes.

Tips nr. 3 – Fokuser på proteinet
Når du konstruerer kostholdsplanen din, er det du trenger å gjøre er å sørge for at protein er en prioritet. Du må sørge for at du ved hvert måltid og snacks du spiser som du sørger for at minst halvparten av kaloriene du bruker kommer fra en mager proteinkilde. For måltider indikerer dette mye kyllingbryst, kalkun, tunfisk og til og med magre kutt av storfekjøtt. For snacks indikerer dette at du må spise mye gresk yoghurt, og forskjellige typer nøtter.

Tips nr. 4 – Spis greenene dine
Hver gang du skal være på diett, må du søke å spise mat som er fylt, sunne og lite i kalorier. Grønt bladgrønnsak oppfyller alle disse kriteriene. De er lastet med sunne vitaminer og næringsstoffer, har lite kalorier, og de hjelper deg med å føle deg full lenger.

Tips nr. 5 – Unngå bearbeidet mat og raffinert sukker
Karbohydrater blir vanligvis sjekket ut som fienden til enhver person som prøver å gå ned i vekt. Sannheten er at ikke alle karbohydrater er dårlige. Karbohydrater som kommer fra grønne bladgrønnsaker og fullkorn fordøyer sakte AC Milan Skjorter og kan gi deg en naturlig energikilde gjennom dagen. Karbohydrater som kommer fra raffinerte kilder som hvitt mel, hvitt sukker og høy fruktose mais sirup er absolutt i den dårlige kategorien, og må unngås på noen måte kostnader. Behandlet sukker har veldig liten ernæringsmessig verdi, slik at blodsukkeret ditt spike, og vil absolutt legge til tommer til midtseksjonen.

Tips nr. 6 – Drikk vannet ditt
Å holde seg hydrert er avgjørende for din generelle helse, og når slanking er det spesielt viktig. I stedet for å nå en brus eller annen drikke som er dårlig for deg, må du sørge for at du drikker mye vann gjennom dagen. Når du holder magen full av vann, vil den minimere sulten din, noe som igjen vil få deg til å spise mindre. Å spise mindre indikerer vekttap.

Tips nr. 7 – Ikke vær terraterified å jukse … en gang i blant
Å være på diett kan være mentalt utmattende. Å unngå favorittmatene dine dag etter dag kan presse deg til bristepunktet som får deg til å gi opp. En måte å stoppe dette på er å tillate deg en og annen overbærenhet. Ha en informasjonskapsel en gang i uken, men begrens den til en. Har du lyst til å ha is etter middagen? Prøv deretter å ha frossen yoghurt med lite fett og hold den på et minimum. Ved å tillate deg å jukse innimellom, vil du bøye deg og ikke bryte når det gjelder det samlede kostholdet ditt.

Tips nr. 8 Spis hyppige små måltider
I stedet for å spise de tre standardmåltidene, må du i stedet mål å spise 6 til 8 mindre måltider gjennom dagen. Ved å spise hyppige mindre måltider kan du holde stoffskiftet i gang på et høyere nivå som fører til vekttap.

Tips nr. 9 – Ikke bekymre deg for skalaen
Mens slanking av mange mennesker kommer på skalaen hver morgen, har en hensikt å se en endring i kroppsvekten. Mens du vil gå ned i vekt over tid, kan det være nedslående å sjekke det hver morgen med tanke på at du neppe vil se mye av en endring på en daglig basis. Faktisk hvis du jobber i tillegg til slanking, kan du til og med merke en vektøkning når du legger til muskler. I stedet for å sjekke det hver dag, sjekk det en gang i uken, samtidig, før du spiser. Ved å gjøre dette må du se ukentlige endringer, noe som kan bidra til å holde deg motivert.

Tips nr. 10 – Bruk frukt for å bekjempe den søte tannen din
Hvis du er noe som flertallet av befolknings søtsaker er en stor avhengighet. Så i stedet for å prøve å bekjempe den, finn en måte å tilfredsstille den søte tannen din Brighton & Hove Albion FC Skjorter på en sunnere måte. Å spise en rekke snacks når du ønsker en godteribar, kan gi deg sukkeret du ønsker, på en langt sunnere måte.

Disse 10 diettideene for å gå ned i vekt er et fantastisk utgangspunkt for enhver person som har tatt en beslutning om at det er på tide å slanke seg litt. Husk at enhver vellykket kostholdsplan er en som er planlagt på lang sikt. Du må også sørge for at du spiser mat som er bra for deg med tanke på at du spiser mindre. Du må også erkjenne det faktum at det er mange naturlige vekttapstilskudd som kan være en fantastisk fordel for deg, og ved å ta dem gir du deg selv i kanten i kampen for å gå ned i vekt.