5 dager med 5-ingrediens middager: seared laks

seared laks med vill ris og baby brokkoli

Oppskrift av Becky Duffett | Foto UNAM Pumas Skjorter av Erin Kunkel
Alle kan glede seg over fet fisk minst et par ganger per uke for de fremragende fordelene med hjertehelse. I tillegg er fisk rask. Prøv dette smarte trikset, der du surrer det på første side, syltet noen grønnsaker i den samme pannen og avslutter alt i ovnen.

Ingredienser

2 ss ekstra jomfru olivenolje
8 oz (250 g) cremini sopp, kvartal
1 purre, hvite og blekgrønne deler, skyllet og skiver
Salt og nykvernet pepper
2 kopper (16 fl oz/500 ml) kyllinglag, minimert natrium eller vann
1 kopp (6 oz/185 g) Wild-Rice Blend
1 lb (500 g) laksefilet
1 gjeng baby brokkoli

BRUKSANVISNING

I en nederlandsk ovn eller stor gryte over middels høy varme, Olympique Marseille Skjorter varm 1 ss olivenolje. Tilsett soppen og sauté til de slipper væsken, omtrent 5 minutter. Tilsett de skiver purre og sauté til de er møre, 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett kyllingbestanden under omrøring for å skrape opp brune biter på bunnen av pannen. Tilsett vill ris og rør en gang for å kombinere. Ta en småkoke, minimer varmen for å opprettholde, dekk til potten og la koke til vill ris er møre, 45 minutter eller i henhold til pakkeinstruksjonene.

Mot slutten av matlagingen, tilbereder laksen og babyen brokkoli. Forvarm ovnen til 200 ° C. Krydre laksen med salt og pepper. I en stor sautépanne over middels høy varme, varm den resterende 1 ss olivenolje. Tilsett laksen, kjøttsiden ned og sear til den er gyldenbrun, 5 minutter.

Snu laksen og tilsett babybrokkolien i pannen, og hekker den rundt fisken. Dryss babyen brokkoli lett med salt og pepper. Overfør pannen til ovnen og stek til laksen er nesten fast å ta på og flak lett når den er gjennomboret med en gaffel, omtrent 10 minutter lenger, avhengig av filetens tykkelse.

Haug den ville risen på tallerkener, plasser laksen og babyen brokkoli på siden og server varm.

Gjør 4 porsjoner
Ernæringsfakta (per porsjon)

Kalorier 470
Protein 39 g
Totalt fett 15 g
Mettet fett 2 g
Karbohydrater 48 g
Fiber 8 g
Totalt sukker 6 g
Tilsatt sukker 0 Feyenoord Skjorter g
Natrium 227 mg

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en lidenskap for å spise godt. Hun er en tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør og utdannet ved San Francisco Cooking School, og har redigert dusinvis av kokebøker og mange oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste nabolaget i San Francisco, tilbringer helger på bondemarkedet, prøver å lese på bakeriet og steke store middager for venner.

Svart te reduserer muskelsårhet etter trening

Et supplement inkludert Theaflavins [Strukturformel vist nedenfor] fra svart te beskytter muskelceller mot effekten av intensive anstrengelser, Sanfrecce Hiroshima Skjorter skriver sportsforskere fra Rutgers University i Journal of the International Society of Sports Ernæring. Og ja, forskerne ble betalt av en produsent av kosttilskudd som inkluderer ekstrakter fra svart te.

Theaflavins finnes ikke i grønn te, men de er til stede i svart te. Testrørstudier og dyreforsøk antyder at de har en betennelsesdempende effekt i kroppen. Dette er begrunnelsen bak kosttilskuddene produsert av sponsoren for studien, det amerikanske selskapet Wellgen. Wellgens Schalke 04 Skjorter Black Tea -ekstrakt går under navnet Te Amé.

Forskerne ga 18 mannlige studenter i alderen 21 en daglig dose på 2 wellgen -piller i 9 dager. Den totale dosen var 880 mg svart teekstrakt, som inneholdt 350 mg teaflaviner. [BTE] Etter en uke på kosttilskuddene måtte testpersonene gjøre ti serier med sykling ‘flat out’.

Hver serie varte i 30 sekunder, og elevene hvilte i 2 minutter mellom serien. I tilfelle du er interessert, brukte forskerne Wingate AnaeroBic Cycle Test.

Forskerne gjentok deretter prosedyren etter at testpersonene hadde tatt placebo -piller i en uke. [PLA] Tillegget hadde ikke så stor effekt på forsøkspersonenes ytelse under testen.

Men da forskerne målte forholdet mellom redusert og oksidert glutation i forsøkspersonenes muskler [GSH: GSSG] i løpet av den første timen etter testen, oppdaget de at balansen ble gjenopprettet mye raskere i forsøkspersonene som hadde tatt tilskuddet.

Avgiftende enzymer bruker glutation for å nøytralisere aggressive forbindelser – helt frie radikaler – i muskelceller. Enzymene som ble brukt redusert glutation og konverterer den til oksidert glutation.

I følge forskerne fremskynder kosttilskuddene etter trening. Så brukere kan trene mye mer og ha mye mer progresjon er deres resonnement. Amerikanerne analyserte ikke om dette faktisk er tilfelle.

En 200 ml kopp svart te inkluderer omtrent 170-200 mg fenoler; Theaflavins utgjør bare 7-15 mg av disse. Men før du konkluderer med at du bare kan dra nytte av de beskyttende egenskapene til te ved å ta Wellgens dyre kosttilskudd, tenk på dette: Brasilianske forskere kunngjorde for 2 år siden at de hadde oppdaget antikatabolske FC Tokyo Skjorter effekter hos kroppsbyggere som drakk bare 3 kopper grønn te om dagen. [Ernæring. 2008 mai; 24 (5): 433-42.]

Effektene av tealflavinanriket svart teekstrakt på muskelsårhet, oksidativt stress, betennelse og endokrine reaksjoner på akutt anaerob intervalltrening: en randomisert, dobbeltblind, crossover-studie.
Abstrakt

Bakgrunn

Muskelsårhet og redusert ytelse følger vanligvis en anfall av øvelse med høy intensitet. Ved å redusere disse effektene, kan en idrettsutøver trene mye oftere og øke langsiktig ytelse. Hensikten med denne studien er å analysere om en høy styrke, svart teekstrakt (BTE) endrer den forsinkede begynnende muskelsårhet (DOMS), oksidativt stress, betennelse og kortisol (CORT) reaksjoner på anaerob trening med høy intensitet.

Metoder

Hanner på høyskolealder (n = 18) med 1+ år av vekttreningserfaring fullførte en dobbeltblind, placebokontrollert, crossover-studie. Personer konsumerte BTE (1 760 mg BTE · D-1) eller placebo (PLA) i 9 dager. Hvert emne fullførte to testøkter (T1 & T2), som skjedde på dag 7 av intervensjonen. T1 & T2 besto av en 30 s vingestest pluss åtte 10 s intervaller. Blodprøver ble oppnådd før, 0, 30 og 60 minutter etter intervalløktene og ble brukt til å evaluere total til oksidert glutathione-forhold (GSH: GSSG), 8-isoprostan (8-ISO), CORT og interleukin 6 (IL- 6) sekresjon. DOMS ble registrert 24 og 48 timer etter testen ved bruk av en visuell analog skala mens BTE eller PLA fortsatte å bli administrert. viktigheten ble satt til p <0,05. Resultater Sammenlignet med PLA produserte BTE betydelig høyere gjennomsnittlig topp effekt (p = 0,013) og høyere gjennomsnitt innebærer effekt (p = 0,067) over ni ønskerintervaller. BTE produserte betydelig lavere DOM -er sammenlignet med PLA 24 timer etter test (p <0,001) og 48 timer etter test (p <0,001). Sammenlignet med PLA hadde BTE et litt høyere GSH: GSSG -forhold ved baseline som ble betydelig høyere ved 30 og 60 minutter etter test (p <0,002). AUC -analyse avdekket BTE for å fremkalle betydelig lavere GSSG -sekresjon (P = 0,009), betydelig høyere GSH: GSSG -forhold (P = 0,001) og lavere CORT -sekresjon (P = 0,078) enn PLA. AUC-analyse avdekket ikke en signifikant forskjell i total IL-6-reaksjon (p = 0,145) mellom forholdene. Konklusjoner Forbruk av tealflavinanriket svart teekstrakt førte til forbedret utvinning og en reduksjon i oksidativ spenning og DOMS-reaksjoner på akutte anaerobe intervaller. En forbedret utvinningshastighet kan være til nytte for alle individer som driver med høy intensitet, anaerob trening når det letter økt frekvens av ekserCISE. Kilde:

Vær forsiktig med farlige nye anbefalinger for å bruke daglig aspirin for å stoppe kreft

Beware farlige nye anbefalinger for å Inter Milan Skjorter bruke daglig aspirin for å stoppe kreft
av Tony Isaacs

(NaturalNews) Før noen person hopper på den nåværende mainstream media -båndtvangen og begynner å ta daglig aspirin for å stoppe kreft, er det flere sterke grunner til å nøle. Til å begynne med var studien som produserte mediestorm feil, og de påståtte fordelene er svært tvilsomme.

Den nye aspirinstudien ble utført av professor Peter Rothwell ved Stroke Prevention Research Unit ved Oxford University. I følge studien kan det å ta en aspirin om dagen minimere risikoen for kreft innen tre år etter at terapien begynte. Bare to år tidligere Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter publiserte professor Rothwell en tidligere studie som antydet at beskyttende fordeler bare ville bli sett etter 10 års daglig aspirinbruk.

De nye funnene er faktisk bare en omanalyse av rundt 90 tidligere publiserte studier. Av uforklarlige grunner klarte ikke den nye analysen å se på flere store amerikanske forsøk som ikke klarte å finne noen beskyttende fordel av aspirin. Den gjennomsnittlige dosen av aspirin i studiene som ble sett på var også langt over den anbefalte “sikre” dosen på 75 mg.

Professor Rothwell ser ut til å ha kommet i full sirkel relatert til aspirin. I 2007 publiserte han en studie som fant at aspirin var en viktig årsak til hjerneslag hos eldre og hadde forårsaket en syvfoldig økning i slag de siste tjuefem årene blant eldre pasienter. På den tiden varslet han om at aspirin snart kunne erstatte høyt blodtrykk som den ledende årsaken til hjerneslag blant eldre.

Spesielt har professor Rothwell mottatt honoraria for å ha tjent i rådgivende styrer, vitenskapelige prøvekomiteer og holdt foredrag fra noen farmasøytiske selskaper med interesse for anti-platelet-agenter, inkludert Bayer, AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Sanofi-BMS og Servier.

Fangsten er at det virkelig ikke er noen sikker dose aspirin.
Aspirin (acetylsalisylsyre) er en syntetisert versjon av en forbindelse som opprinnelig ble oppdaget i Willow Bark. En av de mye mer vanlige farlige bivirkningene av regelmessig bruk av aspirin er tarmblødning. Andre bivirkninger inkluderer magesår, nyredysfunksjon og hjerneslag.

Her er bare noen få indikasjoner på hvor skadelig aspirin kan være:

* Forskere fra Virginia Medical School, som tok en titt på medisinske journaler Cruz Azul Skjorter for dødsfall i helsevesenet, estimerte at stoffet dreper rundt 20 000 i USA alene.

* Randomiserte vitenskapelige studier testing aspirin hos 5011 eldre viste at bruk av aspirin forårsaket en fire ganger økning i hemoragisk hjerneslag og en 1,6- til 1,8 ganger økning i iskemisk hjerneslag.

* Som nevnt i 1999 Associated Press -innlegget med tittelen “The Silent Epidemic”, er død av smertestillende midler (over disk smertestillende som aspirin og andre NSAIDs) den 15. mye vanlig dødsårsak i Amerika.

* American Journal of Medicine rapporterte at konservative beregninger anslår at rundt 107 000 individer blir innlagt på sykehus hvert år for NSAID-relaterte gastrointestinale problemer og minst 16 500 NSAID-relaterte dødsfall forekommer årlig blant leddgikt individer alene

* Årlig 1600 barn med Reyes syndrom og andre allergier dør av å ta aspirin.

* I stedet for å være et næringsstoff, er aspirin et næringsstoff. Det tapper kroppen av livreddende næringsfolsyre samt jern, kalium, natrium og vitamin C. Symptomer på folsyre-uttømming inkluderer anemi, fødselsdefekter, forhøyet homocystein (i seg selv en betydelig risikofaktor for hjertesykdom), tretthet, hodepine , søvnløshet, diaré, økte infeksjoner og håravfall.

Millioner av mennesker tar allerede daglig aspirin på grunn av legers anbefalinger og mainstream propaganda om at daglig aspirin vil stoppe hjerteinfarkt og slag. Det aspirinet gjør er å gjøre det mulig for tynnere blod å bli mye lettere skyvet gjennom tilstoppede arterier.

Når det gjelder å stoppe kreft, streker, hjerteinfarkt og annen sykdom, er den desidert beste og sunneste planen å spise et sunt kosthold og føre en aktiv og sunn livsstil.