6 smarte metoder Du kan hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktiv

av Matt Weik

Har du en ung som er konsumert med spill? En ung som heller vil spille videospill i stedet for å være aktiv i tillegg til å spille ute? En ungdom som heller Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter vil lage på internettkompisene i stedet for ekte venner? Foreldre har aldri vært en enkel oppgave, men dette mønsteret har blitt mye verre de siste par årene. Skjermtid er på et høyt nivå med barn. Har du prøvd å tro på metoder for å få ungdommene dine mye mer aktive? Det kan være en tjeneste for deg i denne artikkelen.

Hvis du er noen som har prøvd å gjemme en iPad eller slå av wifi i huset ditt, i tillegg til at du fortsatt sliter med å få ungdommene dine mye mer aktive i den ekte verden, er du ikke alene. Fortsett å lese.

Dagens ungdommer er digitale babyer. Du kan ikke holde dem borte fra teknologi. Hvis det er så vel som tilgjengelig, er de med på det. Selv om innovasjon har endret metoden vi på nettet (på en positiv måte), kan vi ikke gjøre det mulig for å endre aktivitetsnivåene våre, samt forårsake en stillesittende livsstil. Du krever å tegne en linje i sanden et sted, eller det kan gi noen problemer for ungdommene dine i fremtiden.

I følge CDC er ungdomsovervekt på vei opp, så vel som i slutten av 2021, 1 av 5 barn så vel som ungdom i USA er klassifisert som overvektige. Det er en vanvittig statistikk for å til og med forstå. På dette tidspunktet, som foreldre, burde målet ditt ikke være å eliminere all elektronikk fra barnets liv, i stedet hjelpe dem med å oppdage en balanse mellom aktivt spill så vel som skjermtid.

La oss først se hvorfor det er så viktig å få ungdommene dine aktive. I følge Centers for Disease Manages Ceades så vel som forebygging (CDC), ungdommer som driver med fysisk aktivitet:

● Bevar en passende vekt.
● Etablere sterke muskler så vel som bein.
● Ha høy selvtillit.
● Reduser faren for å få sykdom på et senere tidspunkt i livet.
● Ha et høyere kognitivt ytelsesnivå (minne så vel som konsentrasjon)

Hvor mye trening er viktig så vel som nødvendig?
I henhold til retningslinjene for fysisk aktivitet for amerikanere, burde førskolebarn (3-5 år gamle) være aktive i omtrent 3 timer om dagen. De burde være motivert til å delta i forskjellige typer aktiviteter i tillegg til å få mye leketid. I tillegg til at barn mellom 6-17 burde glede seg over 60 minutter med energisk aktivitet hver dag.

Her er noen få metoder for å hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktive
Hvis du har vanskelig for å få ungdommene dine mye mer aktive, er det seks smarte konsepter som kan få dem opp i tillegg til å flytte.

1. Bli listig

Prøv å gjøre noen få DIY -aktiviteter med barna dine. Oppdag bitjobber som kan holde dem hektiske i tillegg til at de kan trekke frem sin innovative side. Kanskje det er noe du vil henge på i huset? Muligens er det en fuglemater for ut tilbake? Bruk kreativiteten din, så vel som å hjelpe dem med å holde hendene hektiske med noe annet enn elektronikk.

2. Vær en funksjonsmodell

La oss ringe det som om det er … deres bitøyne ser alltid i tillegg til å etterligne hva du gjør, uavhengig av om det er flott eller dårlig. Så vær et flott eksempel for dem. La ungdommene dine se at du er fysisk aktiv så vel som å gjøre det konsekvent. Fortell dem også hvorfor disse aktivitetene er gode. Når de hører deg snakke positivt om det, kan de bare begynne å gjøre det sammen med deg. Neste ting du vet, du har en treningspartner, så vel som du oppdaget den ideelle metoden for å få ungdommene dine mye mer aktive.

3. Prøv å begrense skjermtiden

American Academy of Pediatrics antyder at barn fra 3-18 år burde ha en skjermtid på maksimalt to timer om dagen. Det er så mange negative innvirkninger av ekstrem skjermtid at det vil slå tankene dine. Slik kan du hjelpe deg med å begrense det:

● Be ungdommene dine forhindre å bruke elektronikk under måltider.
● Fjern TV -fjernkontrollen eller smarttelefonen fra barnas plass i løpet av natten.
Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter Begrens antall timer ungdommene dine kan bruke elektronikk.
● Nevn at spesifikke oppgaver krever fullført hver dag før de er i stand til å bruke elektronikk.

4. Integrer noen få aktiviteter utenfor i rutinen

Forsøk å legge til noen få aktiviteter utenfor for å hjelpe deg med ungdommene dine mye mer aktive. For eksempel:

● Be dem ta hjørnetann utenfor en tur.
● Inviter dem til parken så vel som å bli inkludert i dem.
● Ta dem ut for en helgetur der hva som er innen gangavstand.

5. Inkluder hele familien din

Å involvere hele husholdningen er en av de mest vellykkede metodene for å endre praksisene til ungdommer, så vel som kan være den aller beste metoden for å få ungdommene dine mye mer aktive. Planlegg en vanlig fysisk aktivitet som alle kan ta del i. Dette vil ikke bare forbedre husets helse og velvære, men også forbedre båndet til barna dine. Du kan prøve dettee aktiviteter:

● Gå ut for en piknik.
● Planlegg en campingtur.
● Gå på tur.
● Gå ut en tur etter middagen.

6. Gjør trening morsom

Årsaken til at ungdommer ikke trener er at mange av dem føler at det er utrolig kjedelig. Som foreldre er det din plikt å gjøre det til en morsom aktivitet. Så prøv å oppdage aktivitetene ungdommene dine liker å gjøre i tillegg til å delta i disse aktivitetene.

Den fineste tiden å få ungdommene dine mye mer aktive er best nå
Selvfølgelig vil det ikke være enkelt i begynnelsen, da unggutten din vil kaste raserianfall til mange av endringene du prøver å implementere. Du krever å holde deg rolig i tillegg til å minne om de om hvorfor det er viktig å være mye mer aktiv. Husk at det handler om den generelle utviklingen av barnet ditt.

Disse forslagene kan definitivt hjelpe deg med å få ungdommene dine mye mer aktive i tillegg Ajax Skjorter til å bruke mindre tid på elektronikk i tillegg til å stirre på en skjerm. Som forelder er det bare du som kan hjelpe dem med å oppdage en sunn balanse. Siden uten deg, ville de brukt hele tiden på en eller annen type teknologi. Så sørg for å tilbringe mye mer tid med barna dine, da det vil hjelpe dem på nettet på et mye bedre så vel som sunnere liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *